Τα μυστικά ενός Υδροχόου

Παρόλο που ο Υδροχόος είναι ζώδιο της επικοινωνίας ανήκει συγχρόνως και στα Σταθερά ζώδια, επομένως διαθέτει σχετική εχεμύθεια. Αλλά ακόμα και οι Υδροχόοι είναι ικανοί να μεταδώσουν μυστικά αν αυτό πρόκειται να επηρεάσει τον αγαπημένο σκοπό για τον οποίο αγωνίζονται, γιατί πάντα τοποθετούν μια δίκαιη υπόθεση πάνω από τις ανάγκες ενός προσώπου. Μερικές φορές η αφηρημάδα τους πιθανόν να τους προξενήσει διαλείψεις μνήμης, οι οποίες τους κάνουν ή να ξεχάσουν εντελώς ένα μυστικό ή να ξεχάσουν ότι ήταν μυστικό και να το αποκαλύψουν.

 

Αυτή η ιδιότητα του απρόβλεπτου που έχει ο Ουρανός σημαίνει ότι είναι αδύνατο να πει κανείς πως νιώθουν οι Υδροχόοι για τα μυστικά. Μερικοί χαίρονται με αυτά, άλλοι δεν ενδιαφέρονται, εκτός και αν είναι κάτι που ταιριάζει στην ανθρωπιστική ή επαναστατική πλευρά της φύσης τους. Έτσι τα μυστικά τους ίσως σχετίζονται με το απίθανο, το επαναστατικό ή το ιδιόρρυθμο και θα τα μοιραστούν με ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα.

 

Ο συγκυβερνήτης του Υδροχόου, ο Κρόνος, δίνει στα άτομα που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο μια τάση επιφυλακτικότητας. Έτσι, συνήθως προτιμούν τη δική τους γνώμη μέχρι που να αποδειχθεί ότι μπορούν να εμπιστεύονται κάποιον άλλον. Μετά από αυτό δίνουν την εμπιστοσύνη τους ολοκληρωτικά, ακόμα και σε άτομα που δεν θα έπρεπε.

zodia-zvdia-22

 

Ένα από τα λίγα πράγματα που μπορεί να ειπωθεί για τους υδροχόους είναι ότι η συμπεριφορά τους δεν είναι προβλέψιμη. Όταν πρόκειται για μυστικά δεν μπορείτε να ξέρετε πως θα δράσουν οι Υδροχόοι ή τι είδους μυστικό θα είναι, παρά μόνο ότι θα είναι ένα σχέδιο που θα προηγείται της εποχής τους.