Τα μυστικά ενός Ζυγού

Κοινοποίηση:

Οι Ζυγοί μισούν τη σύγκρουση και απεχθάνονται την ενόχληση. Έτσι δεν τους αρέσει να έχουν μυστικά –εκτός και αν μπορούν να επωφεληθούν από αυτά. Ωστόσο, ο Ζυγός δυσκολεύεται να πει «όχι» και μπορεί εύκολα να γίνει ο απρόθυμος δέκτης των μυστικών των άλλων. Δυστυχώς, η τάση των ανθρώπων να μοιράζονται τα μυστικά τους με τους Ζυγούς συχνά κάνει τους τελευταίους αναξιόπιστους. Αγωνίζονται τόσο σκληρά να μη δυσαρεστήσουν και να μην προσβάλλουν κανένα, που στο τέλος γίνονται πολλές φορές αναξιόπιστοι, ακόμα και ύπουλοι.

 

 

Το μεγαλύτερο μυστικό των Ζυγών είναι ότι κάτω από τη καλοσύνη και τη γοητεία τους μπορεί να κρύβεται εγωισμός και φιλοδοξία. Αυτό συνήθως δεν είναι ξεκάθαρο παρά μόνο στους πιο στενούς συνεργάτες και ανταγωνιστές τους –που μερικές φορές συγκλονίζονται όταν δουν πόσο αδίστακτος και υποχθόνιος μπορεί να γίνει ο ευγενικός Ζυγός. Αυτό δε σημαίνει ότι οι Ζυγοί λένε οπωσδήποτε ψέματα για να πετύχουν. Συνήθως προτιμούν να αποφύγουν με διακριτικότητα την αλήθεια και να ξεφύγουν, αν μπορούν, από θέματα γύρω από τα οποία υπάρχουν διχογνωμίες, πράγμα που τους κάνει εξαιρετικούς διπλωμάτες και πετυχημένους πολιτικούς.

 

 

Οι Ζυγοί δεν θα μοιραστούν μυστικά, αλλά με χαρά θα τα διαπραγματευτούν για επαγγελματικούς λόγους.

zodia-zvdia-22

 

 

Ο Ζυγός είναι ζώδιο που ταλαντεύεται ανάμεσα σε δύο άκρα. Έτσι οι Ζυγοί είναι μάλλον αναξιόπιστοι όταν πρόκειται για μυστικά. Ακόμα αν κάποιος Ζυγός κρατήσει το μυστικό σας, δε θα πρέπει να ξεγελαστείτε. Οι Ζυγοί είναι άτομα που τους εμπιστεύονται εύκολα οι άλλοι και αυτό μπορεί να τους κάνει να αποκαλύψουν τα μυστικά σας. Αν σας εκμυστηρευτούν τα δικά τους μυστικά προσέξτε μήπως έχουν κάποιο κρυφό κίνητρο.