Τα ζώδια στο κρεβάτι-ΚΑΡΚΙΝΟΣ

zwdia-ταρο-ερωτικο-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Η αγάπη και το σεξ πάνε μαζί για πάντα οπότε προσέξτε τον Καρκίνο. Ο Καρκίνος  πρέπει να αισθανθεί ασφάλεια πρώτα στην αγάπη, και μετά μπορεί να χαλαρώσει για να κάνει σεξ. Ο Καρκίνος ενεργοποιείται από την ασφάλεια.

Άντρας Καρκίνος στο κρεβάτι:

Ο άντρας Καρκίνος είναι ευαίσθητος και βάζει τις ανάγκες της συντρόφου πριν από τις δικές του. Η στοργική του φύση έλκει το αντίθετο φύλο. Θα κάνει οτιδήποτε περνά από το χέρι του για να κρατήσει τη σύντροφό του ευτυχισμένη.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Καρκίνος στο κρεβάτι:

Είναι σέξι και της αρέσει να μένει στο σπίτι. Την ανάβει ένα άντρας που εκτιμά τις αξίες της οικογένειας. Κάντε της κομπλιμέντα και φιλήστε την παντού. Χρειάζεται να νιώσει ασφάλεια προτού αφεθεί για τα καλά.

Καλύτερη Στάση:

Αυτό δεν είναι το ζώδιο που θα δοκιμάσετε τα μαστίγια και τις αλυσίδες σας. Ο Καρκίνος χρειάζεται ασφάλεια, οπότε βαδίστε αργά και κάντε τους ότι θέλετε από τη στιγμή που θα ξαπλώσουν ανάσκελα.

Καυτά σημεία:

Ο Καρκίνος κυβερνά το στήθος και τους θωρακικούς μυς. Αν επικεντρωθείτε σε αυτές τις περιοχές, θα τον τρελάνετε. Φιλήστε τα και τρίψτε τα. Μπορείτε να είστε πιο επιθετικοί με τον άντρα Καρκίνο, θα το λατρέψει.

Συμβατότητα:

Ο Καρκίνος είναι συμβατός με τους Ιχθείς, τον Ταύρο και τη Παρθένο.