Τα ζώδια στο κρεβάτι – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ο βασιλιάς της σεξουαλικής διαστροφής. Το σεξ είναι περισσότερο   πνευματική εμπειρία, παρά σωματική. Ο Υδροχόος φοβάται επίσης τη δέσμευση, γι’ αυτό μην βιαστείτε να πείτε Σ’αγαπώ σε αυτό το ζώδιο. Είναι πολύ διασκεδαστικός και εφευρετικός στο κρεβάτι. Να είστε σίγουροι πως θα μάθετε νέα πράγματα. Οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι πολύ ανυπόμονοι, για αυτό τους αρέσει το σεξ να είναι γρήγορο και ικανοποιητικό.

 
Άντρας Υδροχόος στο κρεβάτι:
Του αρέσει να πειραματίζεται, οπότε πιθανότατα να σας βάλει να δείτε πορνό μαζί του, να παίξετε ρόλους, να το κάνετε σε δημόσιους χώρους και να πειραματίζεστε σαδομαζοχιστικά. Ο άντρας Υδροχόος μπορεί να κρατηθεί όλο το χρονικό διάστημα που χρειάζεται η σύντροφός του να τελειώσει.

 
Υδροχόος γυναίκα στο κρεβάτι:
Η γυναίκα Υδροχόος χρειάζεται έναν εραστή που να είναι από την αρχή ειλικρινής. Εκείνη δεν έχει χρόνο για παιχνίδια, οπότε αν ξεκινήσετε να παίζεται, εκείνη θα εξαφανιστεί. Προσπαθεί να μην δείχνει τα συναισθήματά της, κι έτσι μπορεί σας φαίνεται κατά καιρούς κρύα και απόμακρη.

zodia-zvdia-22

 
Καλύτερη στάση:
Αμοιβαίος αυνανισμός

 
Καυτά σημεία:
Ο Υδροχόος αγαπά τα πόδια του και του αρέσει να χαϊδεύουν τις γάμπες του. Μην πάτε όμως πιο κάτω από τους αστραγάλους του!

 
Συμβατότητα:
Ο Υδροχόος είναι συμβατός με τον Ζυγό, τους Διδύμους και τον Κριό.