ταρω αισθηματικες προβλεψεις 06/12 Τετάρτη Β

tarw-taro-ταρω

Κοινοποίηση:

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 06/12 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Κανείς δεν μπορεί να συγκινήσει … την δύσκολη καρδιά σας, και ειδικά μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Με τόσα καλά αστρολογικά σε όλα τα αέρινα ζώδια, είναι πιθανόν το βέλος του έρωτα, να σας χτυπήσει στο δεύτερο 10ήμερο του Δεκεμβρίου… και όλα αυτά να τα ξεχάσετε διαπαντώς. Οι μέρες προσεχώς … έχουν θετικές εξελίξεις σε νομικά – κληρονομικά θέματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

zodia-zvdia-22

 

Σκορπιός : Ο ΗΛΙΟΣ

Ο σύντροφος σας, έχει κάποια οικογενειακά – οικονομικά θέματα, προβλήματα από τα παλιά που ακόμη … και στο τώρα δεν σας επιτρέπουν να κάνετε κάποια σχέδια για τα μελλούμενα. Το ευχάριστο είναι ότι, στην δική σας πορεία θα έχετε άμεσα καλύτερα οικονομικά και εργασιακά θέματα, που θα σας ανοίξουν πραγματικά τους ορίζοντες. Μερικοί από εσάς, θα έχουν προτάσεις … για κάτι νέο και ενδιαφέρον.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Τοξότης : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ξεχάστε όλα αυτά τα άσχημα και τα υπερβολικά … που έχουν γίνει στην ερωτική σας ζωή, και αφήστε τα καλά που σας πλησιάζουν να σας κερδίσουν. Μέσα σε αυτές τις τελευταίες ημέρες του Κρόνου επάνω σας, εσείς θα βρείτε κάτι καινούργιο … που μπορεί να σας τραβήξει την δύσκολη σας προσοχή. Επίσης, μια μερίδα του ζωδίου σας, με αυτήν την καλή εύνοια, θα καταφέρει να επανασυνδεθεί με πρώην αγαπημένα πρόσωπα. Χρήμα και ανέσεις σας χτυπούν την πόρτα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Αέρα

Αιγόκερως : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Οι σκέψεις του ανθρώπου σας, που θα σας φανερωθούν, ίσως και μέσα την επόμενη εβδομάδα, θα μιλούν για κάτι πιο σταθερό και ξεκάθαρο … μέσα στην σχέση σας. Από την δική σας …. την μεριά επίσης σκεφτείτε και δώστε τις τελικές σας απαντήσεις. Μερικοί θα έρθουν και πιο κοντά αισθηματικά, μετά από ένα παρατεταμένο διάστημα επικοινωνιακής απομάκρυνσης. Οι εργασιακές σας δραστηριότητες, σας δίνουν αυτό που ζητάτε.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zwdia-092

Υδροχόος : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Πολλά αυτά που επιθυμείτε, εδώ και καιρό να αλλάξετε … μέσα στον δεσμό σας, αλλά ακόμη δεν έχετε βρει το κατάλληλο χρονικό σημείο – ευκαιρία για να μιλήσετε ανοιχτά. Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν οι θετικές συνθήκες, έτσι ώστε να περάσετε … τις προτάσεις σας. Σίγουρα θα έχετε και το αποτέλεσμα που ζητάτε. Επίσης, κάποιοι που έχουν σχέση εξ αποστάσεως, θα βρεθούν και θα λύσουν … ότι τελικά τους χωρίζει, καταστάσεις και αποστάσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ταρω – Ιχθείς : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δεν χρειάζεται, αυτήν την εποχή … που βλέπετε ότι οι δεσμοί μέσα στην σχέση σας, έχουν χαλαρώσει να κάνετε κάποια πιο επιθετική – επικοινωνιακή κίνηση, για να έρθουν απαντήσεις – εξηγήσεις, από τον άνθρωπο σας. Ιδανικό διάστημα, θα ήταν μετά τις 15 / 12, που τα αστρολογικά πάνω σε όλα τα υδάτινα ζώδια … δίνουν ποικίλες ευκαιρίες. Μόνοι και εργένηδες, στο ίδιο διάστημα, θα βρεθούν … κάτω από νέες πολιορκίες, που θα αποδώσουν και μια ερωτική σχέση. Κρατήστε λοιπόν τα μάτια σας ανοιχτά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε το Γρηγορο Ωροσκοπιο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.