ταρω αισθηματικες προβλεψεις 07/12 Πέμπτη Β

ταρω-ταρο-χαρτια-χαρτομαντεια

Κοινοποίηση:

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 07/12 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Αυτά που θέλετε να αλλάξετε μέσα στον δεσμό σας, θα πρέπει πρώτα να τα συζητήσετε με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα όλα μπορούν να γίνουν με την κοινή συνεννόηση. Είστε από τους ευνοημένους συνδυασμούς, του τωρινού διαστήματος, που θα δείτε την αισθηματική σας ζωή, σε όποιο δύσκολο στάδιο και να είναι, να εξελίσσετε προς το καλύτερο. Την ίδια ενέργεια και πάθος, αν δώσετε στην εργασία σας, θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Αέρα

zodia-zvdia-22

 

Σκορπιός : Η ΙΕΡΕΙΑ

Πολλές οι σκέψεις και οι έννοιες που έχετε, με αυτόν τον νέο σύντροφο που έχει μπει στην ζωή σας. Μάλλον αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά. Μέσα στις επόμενες ημέρες, 09 / 12, ο Άρης θα περάσει μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα υπάρξουν αισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Αυτό σε ευρύτερη φάση – κατάσταση, θα φέρει τις ισορροπίες μέσα σε εργασία – οικογένεια και οικονομικές επενδύσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Τοξότης : Η ΣΕΛΗΝΗ

Υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις του ζωδίου σας. Πολλές οι εκκρεμότητες, που τρέχουν στην αισθηματική σας ζωή και μόνο πλέον σας κουράζουν. Με τόσους πλανήτες μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα καταφέρετε να βρείτε … και πάλι την ισορροπία σας, και να λύσετε όλα τα θέματα που σας απασχολούν …. θέτοντας στην άλλη πλευρά, όρους και όρια. Μόνοι και εργένηδες, μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα πλησιαστούν από νέα φλερτ που θα τους γοητεύσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Αέρα

Αιγόκερως : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μέχρι να φύγει αυτό το έτος, εσείς θα έχετε περάσει σε ένα άλλο επίπεδο ζωής και αυτογνωσίας. Όλα είναι υπό τον έλεγχο σας. Η ερωτική σας σχέση, θα αφήσει πια τα παλιά και άσχημα που έγιναν, και μαζί με τον άνθρωπο σας, θα οργανώσετε πιο δεσμευτικά πλάνα για τις επόμενες εβδομάδες. Όσοι έχουν σχέσεις καινούργιες, ή μεσολαβούν χιλιόμετρα, θα χρειαστεί άμεσα να πάρουν τις αποφάσεις τους. Οτιδήποτε άλλο είναι ψυχικά ενεργοβόρο.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zvdia-00

Υδροχόος : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Μάλλον άλλα υπολογίζατε και άλλα σας προέκυψαν. Μέσα στην ζωή σας, υπάρχουν δύο αντικρουόμενες καταστάσεις – άτομα – ενέργειες, που σας απορροφούν την σκέψη. Αυτό … πια έχει γίνει ένα μικρό πρόβλημα μέσα στην καθημερινότητα σας, και πρέπει να αποφασίσετε τι κρατάτε και τι θα μείνει πια μόνιμα … στο παρελθόν. Τουλάχιστον αυτήν την φορά, κοιτάξτε οι τελικές σας αποφάσεις, να είναι υπέρ των δικών σας συμφερόντων.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε το Γρηγορο Ωροσκοπιο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ταρω – Ιχθείς : Ο ΗΛΙΟΣ

Πολλά τα θέματα … που έχουν ανατείλει μέσα στην σχέση σας και κατά κύριο λόγο, εξαιτίας, των προβλημάτων των οικείων περιβαλλόντων. Είναι στην δική σας ευχέρεια και δυναμική να μιλήσετε και να βάλετε τα πάντα και τους πάντες στην θέση και στις διαστάσεις τους. Αυτοί που έχουν χωρίσει … αλλά κάνουν την προσπάθεια τους, για μια άμεση επανασύνδεση, θα το καταφέρουν πολύ πριν τις γιορτές. Οικονομική εξέλιξη θα υπάρξει … που σίγουρα θα σας φτιάξει την ψυχολογία.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.