ταρω αισθηματικες προβλεψεις 18/11 Σαββάτο Β

ταρο-μυθοι-αληθειες-taro-ταρω

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 18/11 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Εσείς έχετε όλα τα δίκια με το μέρος σας, για να παραπονιέστε σε έναν σύντροφο, που κινείται μόνο με τους δικούς του αργούς ρυθμούς. Αυτό είναι κάτι που και καταφανέστατα σας έχει κουράσει …και έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο για να πείτε και την δική σας; άποψη. Σίγουρα μέσα σε ένα αγαπημένο ζευγάρι, όλα με τον ώριμο διάλογο, μπορούν να διορθωθούν. Αυτοί που έχουν μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα, στην μοναξιά τους, με την κίνηση του Ήλιου στον Τοξότη, θα βρείτε το έτερον σας ήμισυ.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-22

 

Σκορπιός : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Είναι θετικές και παραγωγικές οι ημέρες, για εσάς, και όλα αυτά που τόσο καιρό προγραμματίζετε. Θα δείτε ότι και ο σύντροφος σας, θα κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση και θα σας υποστηρίξει. Είστε το ζώδιο, που εντός του έτους, ίσως και να μιλήσει πιο ανοιχτά για επιθυμητές δεσμεύσεις…ή μόνιμες αποδεσμεύσεις από το παρελθόν. Εντυπωσιακή άνοδο θα δείτε στα οικονομικά σας θέματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Εξετάζετε αυτήν την εποχή και με μεγάλη πλέον προσοχή, μια πρόταση επανασύνδεση, που σας έχει έρθει με διπλωματικό τρόπο, ή σε κάποιους προσεχώς θα εμφανιστεί, από έναν πρώην εραστή σας. Τα πράματα και για τις δύο πλευρές πια είναι διαφορετικά. Σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε….και με το χέρι στην καρδιά να δώσετε τις απαντήσεις σας. Μόνοι και χωρισμένοι, έχουν μπροστά τους, ευχάριστες γνωριμίες.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Αιγόκερως : ΤΟ ΑΡΜΑ

Οι κινήσεις και οι λόγοι σας, μάλλον έχουν κινητοποιήσει τον άνθρωπο σας, που μέχρι τώρα, σας έχει σαν κάτι δεδομένο στο μυαλό του. Οι μέρες μέσα από κοινές δραστηριότητες, θα σας φέρουν πιο κοντά σαν ερωτευμένο ζευγάρι. Αυτοί που έχουν καιρό να βρεθούν και να μιλήσουν, πιο σοβαρά, θα έχουν την ευκαιρία, ίσως και μέσα από την διακριτική βοήθεια των φίλων, για να συναντηθούν.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zvdia-00

Υδροχόος : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Εσείς μην ρίχνετε τον εγωισμό σας, μόνο και μόνο για να έχετε τον άνθρωπο σας, ευχαριστημένο…και στο τέλος, να μην εσείς οι ευτυχισμένοι. Αν είστε σε νέα σχέση, δώστε χρόνο και χώρο σε όλες τις πλευρές, για να υπάρξει συμφωνία και καλύτερη πορεία. Οι σχέσεις που έχουν να λύσουν θέματα, με το παρελθόν τους, είναι τώρα η ιδανική εποχή για να το καταφέρουν. Οικονομικά …θα πάτε πολύ καλύτερα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ταρω – Ιχθείς : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Αγωνιείτε για όλα αυτά που σας έχει πει ο άνθρωπος σας, για το παρελθόν του, και ακόμη κάποιες καταστάσεις, που δεν το επιτρέπουν να απεγκλωβιστεί. Εσείς από την δική σας πλευρά, δείξτε την απαιτούμενη κατανόηση, αλλά ανακοινώστε και ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Όλα έχουν το όριο και την ανοχή τους. Μέχρι τότε δώστε έμφαση και στα θετικά και αναπτυσσόμενα επαγγελματικά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 18/11 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.