ταρω ερωτικες προβλεψεις 09/12 Σαββάτο Α

ταρω-17-tarw-taro-ταρο

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 09/12 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Βγείτε από το καβούκι σας. Δεν είστε άλλωστε εσείς τα παιδιά, που όταν έχουν κάτι να πουν και να δείξουν το κρατάνε κρυφό. Στο τώρα, είναι απλά καταφανέστατο, ότι η καρδιά σας είναι πληγωμένη και πονάτε. Αυτό είναι κάτι που όμως από την ώρα του ο Άρης στις 09/12, θα επισκεφτεί τον οίκο σας θα περάσει μόνιμα, στο παρελθόν. Σίγουρα κάποιο μερίδιο ευθύνης έχετε και εσείς, αλλά για το τώρα ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Οι θεωρίες σας και η μόνιμη αναστάτωση που έχετε, για τον άνθρωπο σας, τελικά δεν είναι και τόσο αβάσιμες. Αν τελικά αυτά που ξέρετε και αυτά που έχετε μάθει, δεν ταιριάζουν στην δική σας φιλοσοφία για τις ερωτικές σχέσεις, μάλλον θα πρέπει να κινητοποιηθείτε και να βρείτε την πόρτα για την έξοδο. Σε όσους έχουν σχέση, και έχουν κάλεσμα για συνάντηση, καλό θα ήταν να το αφήσουν για μετά την λήξη του ανάδρομου Ερμή.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι : Η ΣΕΛΗΝΗ

Σίγουρα αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, θα πρέπει να τα αφήσετε στο σκότος και χωρίς ακόμη να τα ανακοινώσετε, μέχρι να είστε βέβαιοι για την επιτυχία τους. Οι ζωηροί του ζωδίου, που παίζουν σε πολλά ταμπλό αυτήν την εποχή, καλό θα ήταν, και με τον Ερμή σε ανάδρομη τροχιά μέχρι τις γιορτές… να μη είναι υπερβολικοί, καθώς τα τρίτα μάτια ήδη σας κοιτούν. Δεν θέλετε κανείς όμως να πληγωθεί.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia-092

Καρκίνος : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Βλέπετε και πάλι το ερωτικό και επικοινωνιακό ενδιαφέρον του ανθρώπου σας μειωμένο και παγωμένο. Ίσως και να πρέπει αυτήν την φορά να μιλήσετε και να εξηγήσετε και την δική σας πλευρά, που πια είστε σε μια μόνιμη αναμονή. Οι μέρες του Δεκεμβρίου, έχουν εξαιρετικές αστρολογικές όψεις για τα υδάτινα ζώδια, που θα δουν πολλές καταστάσεις στον ερωτικό και τον οικονομικό τομέα να ξεμπλέκονται και να εξελίσσονται.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia-zodia-33ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Λέων : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Εσείς δεν είστε και από τα ζώδια, που κρατούν τις μικροπρέπειες και τις ευθιξίες για πολύ. Αυτά που πρέπει στο τώρα να κυνηγήσετε είναι τα οικονομικά σας, καθώς θα σας έρθουν πολλές και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, που θα έχουν κάτι καλό για εσάς. Σε δεύτερο τόνο μην αφήσετε παλιές ερωτικές ιστορίες, να ξαναβγούν στο προσκήνιο και να σας χαλάσουν την διάθεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Ο ΗΛΙΟΣ

Πολλά αυτά που πρέπει να τρέξετε … μέχρι και να τα ολοκληρώσετε, στα οικονομικά σας, που έχουν πάρει τον δρόμο της ανόδου. Έχετε φυσικά προσπαθήσει πάρα πολύ και τώρα έχετε πια δικαιωθεί, με το ανάλογο αποτέλεσμα. Οι μέρες μέχρι και τις 15/12, θα φέρουν τα ζευγάρια, σε όποιο στάδιο και να είναι πιο κοντά … και μερικοί θα βάλουν και το ενδεχόμενο στο τραπέζι των συζητήσεων, μέχρι και για επισημοποίηση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.