ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/01 Παρασκευή Α

ζωδιο-ωροσκοπιο-ταρο-tarw-ταρω-taro

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/01 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Ο ΗΛΙΟΣ

Πολλά θα πέσουν στην αντίληψη σας, και ειδικά στον χώρο της εργασίας σας. Ένας συνάδελφος, που επιθυμεί να σας γνωρίσει … σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά. Προσοχή στην εικόνα σας και στα μάτια των τρίτων. Νέα θα έχουν και κάποιο του ζωδίου, από το τρίτο δεκαήμερο και μετά, γύρω από παλιές αγάπες, που θέλουν να βγουν και πάλι … στην επιφάνεια. Χρήματα και ανέσεις, μέσα στον μήνα.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

Ταύρος : ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν έχετε πάρει ακόμη τις απαντήσεις, που ζητάτε, από τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που έχει γίνει πολλές φορές. Οι μέρες, θα σας δώσουν … και αφορμές για σοβαρές συζητήσεις, που θα μιλούν για ξεκαθαρίσματα. Οι μετριότητες πραγματικά δεν αφορούν το ζώδιο σας. Μόνοι και αδέσμευτοι, θα έχουν νέες γνωριμίες στον δρόμο τους, που ίσως και κάποια να τους τραβήξει την προσοχή … περισσότερο.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Δίδυμοι : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Με τα αστρολογικά της εποχής, να σας κάνουν οικονομικά δώρα … εσείς θα μπορέσετε να μπείτε σε μια πιο ασφαλή καθημερινότητα, αλλά και να οργανώσετε τις προσωπικές σας καταστάσεις. Όσοι είναι μπλεγμένοι μέσα σε διπλά ερωτικά παιχνίδια, πιθανόν και να δεχτούν πίεση για να πάρουν τελικές αποφάσεις … μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Προσοχή, μόνο μην πληγωθεί κάποιος που δεν φταίει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Καρκίνος : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Έχετε πραγματικά συγκινηθεί … με όλα αυτά που κάνει ο άνθρωπος σας, για την σχέση σας. Αυτό είναι και ένα δείγμα που σας κάνει να ελπίζετε σε μια πιο άμεση δέσμευση. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου, θα φέρουν και καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα που θα βοηθήσουν και αυτούς, που έχουν χαθεί μέσα σε ποικίλες υποχρεώσεις. Ταξίδια και δρομολόγια … είναι μέσα στο μενού.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Λέων : Η ΙΕΡΕΙΑ

Πιθανόν να σας έχει ξεφύγει το θέμα της ζήλιας, προς τον άνθρωπο σας. Κάποιες φορές είσαστε και υπερβολικοί, και πιθανόν να τον κουράζετε. Από την νέα εβδομάδα, μια πιο αναλυτική και χαμηλών τόνων συζήτηση … σίγουρα θα έφερνε και πάλι το καλό κλίμα στο μεταξύ σας. Εσείς που έχετε χιλιομετρική απόσταση από το ταίρι σας, θα βρεθείτε μπροστά σε ευχάριστες εκπλήξεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

taro-tarw

Παρθένος : Η ΔΥΝΑΜΗ

Όλα τα περίεργα και αρνητικά σενάρια … περνάνε από το μυαλό σας, για τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, καθώς τον τελευταίο καιρό, έχει χαθεί από την σχέση σας. Μην δίνετε και τόση σημασία, φάση του είναι και θα την ξεπεράσει. Ωστόσο, εσείς είστε αυτοί, που θα έχετε γενικότερα τον τελευταίο λόγο. Στα εργασιακά σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους … και μην ανοίγεστε σε άτομα που ακόμη δεν γνωρίζετε καλά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.