ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/02 Δευτέρα Α

ταρο-μυθοι-αληθειες-taro-ταρω

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/02 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Η ΔΥΝΑΜΗ

Έχετε ένα κρυφό χαμόγελο αυτές τις ημέρες καθώς έχει μπει στην ζωή σας, ένα καινούργιο πρόσωπο, που θέλει να σας γνωρίσει πιο πολύ. Τα αστρολογικά και μέχρι τις 20 / 02, θα σας φέρουν πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, και ίσως και να υπάρξουν και κάποιες ξαφνικές επανασυνδέσεις. Οφέλη … σας έρχονται στα οικονομικά σας δεδομένα.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μπορεί να έχετε τσακωθεί αυτό το χρονικό διάστημα, με τον άνθρωπο σας, αλλά από την νέα εβδομάδα, το κλίμα θα γίνει πάλι καλό, στο μεταξύ σας. Φροντίστε όμως αυτήν την φορά, να μην ακούστε την γνώμη κανενός. Εύνοια θα έχουν και οι ελεύθεροι, που ήδη κάτι σοβαρό και ενδιαφέρον τους περιτριγυρίζει. Χρήματα και προτάσεις … για νέα συνεργασία, θα σας προβληματίσουν ευχάριστα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Δίδυμοι : Η ΙΕΡΕΙΑ

Καλό θα ήταν να πάρετε μια ανάσα, από όλα αυτά που γίνονται μέσα στην σχέση σας, και να σκεφτείτε πιο σοβαρά, για το μέλλον σας, αν τελικά μπορεί να υπάρξει και να είναι και γαλήνιο. Έχουν μαζευτεί πολλά θέματα, και θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο εντατικά. Οι μέρες έχουν και πολλά καλά στην ζωή των χωρισμένων, που νέες επαφές- γνωριμίες, θα έρθουν και θα στρώσουν το έδαφος, για έντονα συναισθήματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μπορεί να υπάρχει μια δυσάρεστη κατάσταση μέσα στην σχέση ή την οικογένεια σας, αλλά αυτό πριν να περάσει ο Ερμής στους Ιχθείς, θα έχει λήξει. Εσείς που είστε μέσα σε διαδικασίες … για δεσμεύσεις – γάμο – μετακόμιση, θα πρέπει να τσεκάρετε πιο αναλυτικά και καλά τα οικονομικά σας δεδομένα. Όσοι έχουν σχέση εξ αποστάσεως, πιθανόν και το ταίρι τους, … να τους κάνει μια έκπληξη.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Λέων : ΤΟ ΑΡΜΑ

Είναι μια καλή περίοδος, που πολλές από τις καταστάσεις, που σας ενοχλούσαν σε σχέσεις και εργασία, παίρνουν τον δρόμο της οριστικής τους λύσης. Ο άνθρωπος σας, έχει κάποια καλά νέα να σας πει, και αυτό σίγουρα θα στρώσει τις καταστάσεις, σε αυτούς που θέλουν μέσα στους επόμενους μήνες να κάνουν … κάποια πιο σοβαρή δέσμευση – γάμο – συγκατοίκηση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Ο ΗΛΙΟΣ

Τίποτα δεν είναι εύκολο στην αγάπη, και ειδικά αυτήν την εποχή που όλα είναι ψεύτικα και απατηλά. Άρα, εσείς καλείστε να είτε άκρως προσεχτικοί σε αυτά που σας υπόσχονται… και ακόμη περισσότερο σε αυτούς που θα σας έρθουν από το παρελθόν σας. Με την Έκλειψη στις 15 / 02, να πλησιάζει εσείς θα πρέπει να βάλετε ένα ορατό στοπ, σε φιλίες πολυπρόσωπες, δύσκολες συνεργασίες και οτιδήποτε … δεν κινείται σύμφωνα με τα δεδομένα σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.