ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/01 Σαββάτο Α

ταρω-17-tarw-taro-ταρο

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/01 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Η ΔΥΝΑΜΗ

Το ότι αυτήν την εποχή, δεν είστε μέσα σε κάποια ερωτική σχέση… μόνο σε καλό θα σας βγει, καθώς η νέα σελήνη του πλησιάσει στις 17/01, θα φέρει σε όλα τα πύρινα ζώδια κάποιες παλιές τους αγάπες στο προσκήνιο. Ειδικά σε εσάς, που τόσο έχετε πονέσει στα αισθηματικά σας, θα βρείτε τις ευκαιρίες, για να μιλήσετε σε αγαπημένα πρόσωπα του παρελθόντος, και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Στην ίδια λογική περπατούν και τα οικονομικά σας, που σας στηρίζουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

Ταύρος : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις και έχετε σκοπό μέσα στο επόμενο διάστημα να τις ανακοινώσετε στον άνθρωπο σας. Με τα άστρα να σας δίνουν την πλήρη εύνοια τους, εσείς θα πάρετε μόνο θετικές απαντήσεις. Σε μια ανάλογη κατάσταση θα είναι και όσοι κάνουν αυτόν τον καιρό τις τελευταίες τους προσπάθειες για επανασύνδεση. Μόνοι και αδέσμευτοι, θα δεχτούν ερωτικά βέλη, από πρόσωπο που ανήκει στον κοινωνικό τους κύκλο.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Δίδυμοι : Η ΙΕΡΕΙΑ

Για εσάς και τον ασταμάτητο σας χαρακτήρα, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Όλα έχουν τον τρόπο τους. Ο άνθρωπος, που σας έχει γοητεύσει, αλλά στο τώρα, δηλώνει απών, ή έστω υπερβολικά απόμακρος, μετά τις 17 / 01, θα σας φανερωθεί. Άρα σκεφτείτε …από τώρα πως θα το διαχειριστείτε. Εκεί που πρέπει να εστιάσετε, είναι τα ανοδικά σας εργασιακά, που πρέπει να περάσουν και σε φάση σταθεροποίησης.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν ξέρετε, αν τελικά αξίζει να συνεχίσετε να πολεμάτε και να προσφέρετε μέσα σε αυτήν την σχέση, που μόνο σας πονά. Η νέα σελήνη στις 17 / 01, που συντελείται πάνω στο άξονα σας, θα σας δώσει μια δυναμική που σίγουρα θα σας κινητοποιήσει από την αδράνεια. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας, καλό είναι να περιμένετε ακόμη λίγο …μην βιάζεστε για νέα σχέση …δεν έχει βρεθεί ακόμη ο ιδανικός.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Λέων : ΤΟ ΑΡΜΑ

Μπορεί να έχετε καταπιαστεί με τα εργασιακά σας σε υπερβολικό βαθμό, αλλά μην αφήνετε πίσω τον άνθρωπο σας, που τόσο πολύ σας στηρίζει και σας αγαπά. Είστε το ζώδιο, που μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα έχει την άνεση την οικονομική αλλά και την σταθερότητα, για να περάσει σε γάμο-συγκατοίκηση κτλ. Σε κάποιους που έχουν σχέση εξ αποστάσεως, αυτό θα φέρει και … ευχάριστες ανατροπές.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί … να σας βάλει κάποιο στοπ, σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Έχετε σκοπό αυτήν την δύσκολη σχέση που έχετε να την λήξετε … αν τελικά μέσα στα χρονικά όρια, που έχει θέσει, δεν υπάρξει κάποια πρακτική βελτίωση. Αλλαγές επιθυμείτε και εσείς … που έχετε διπλές – μπερδεμένες καταστάσεις να κάνετε, που θα σας αφήσουν δίπλα σας, μόνο αυτόν που πραγματικά σας αγαπάει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.