ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/10 Παρασκευή Α

ταρω-taro-tarw

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/10 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Ο Αυτοκράτορας

Ήδη έχετε κάνει τις προσωπικές σας κινήσεις. Αυτό είναι και κάτι που το έχει αντιληφθεί … και ο άνθρωπος σας και θα δείτε από την μεριά του, ανάλογες πράξεις. Οι μέρες είναι καλές και για καινούργιους έρωτες, που θα γίνουν σύντομα δυνατές αγάπες. Υποστηρικτικά και τα οικονομικά σας, που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε διάφορες υποχρεώσεις … που έχετε επωμιστεί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος : Οι Εραστές

Μην έχετε συνεχώς ανασφάλεια … για τον καλό σας εαυτό. Είσαστε κάτω από την εύνοια των όψεων της Αφροδίτης … και η αυτοπεποίθηση σας πρέπει να ανέβει. Δεν έχει καμία σημασία, τι λέει ή τι κάνει ο άνθρωπος σας. Εσείς που έχετε μια σχέση και το ταίρι σας μακριά, μέσα σε αυτόν τον μήνα … θα σας επισκεφτεί και θα σας κάνει προτάσεις για ένα κοινό μέλλον.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τον Δια στο ζωδιο του Σκορπιου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-092

Δίδυμοι : Ο Γητευτής

Είσαστε μέσα στα νεύρα, καθότι ο άνθρωπος σας, έχει κάποιες λάθος συμπεριφορές. Αυτό είναι και κάτι που τον τελευταίο καιρό συμβαίνει πολύ… και μάλλον έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο, για να τα ξεκαθαρίσετε… και τα παλιά και τα καινούργια. Δεν είστε κα από τα ζώδια που κρύβουν τα λόγια τους. Αυτό που έχετε μέσα στο μυαλό σας, θα τα εξωτερικεύσετε. Τα υπόλοιπο είναι ευθύνη της άλλης πλευράς.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος : Η Σελήνη

Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες, για να μιλήσετε σε κάποιον πρώην εραστή σας, για να λυθούν παρεξηγήσεις και λάθη, για τα οποία ευθύνονται και οι δύο πλευρές. Τα χρήματα, που περιμένετε πλησιάζουν … και θα γίνουν και η καλή αφορμή… για κάποιες υγιείς σχέσεις, να περάσουν και σε ένα πιο επίσημο – δεσμευτικό επίπεδο. Όλα θα πάνε καλύτερα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων : Το Αστέρι

Μην δίνετε και πολλή σημασία σε καταστάσεις … που δεν είναι κοντά στα δικά σας δεδομένα. Μέχρι να τελειώσει ο Οκτώβριος… θα έχετε αρκετά νέα φλερτ και έντονα πλησιάσματα, που όμως θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί. Σε μια μερίδα του ζωδίου σας, θα έρθουν και κάποια νέα από πρώην συντρόφους – συζύγους, που θα ζητούν – συζητούν για μια επανασύνδεση. Σκεφτείτε το. Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν και αυτό θα έχει πια μόνιμο χαρακτήρα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Το Άρμα

Με τον αστρολογικό ουρανό, να σας δίνει άπλετες και μεγάλες ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά σε συντροφικές καταστάσεις και οικονομικές επιτυχίες, εσείς θα δείτε και την ψυχολογία σας … να ανεβαίνει. Είναι μια εποχή που θα διαρκέσει ακόμη μερικές εβδομάδες, που μπορείτε να βάλετε προγράμματα και στόχους για ότι σας απασχολεί. Τα εργασιακά σας θα καλυτερέψουν σίγουρα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.