ταρω ερωτικες προβλεψεις 14/11 Τρίτη Α

ταρω-17-tarw-taro-ταρο

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 14/11 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Όλα αλλάζουν και με την δική σας δράση, μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερα. Οι μέρες μέχρι και να φύγει αυτός ο δύσκολος Νοέμβριος, θα φέρουν τα ζευγάρια και τους συντρόφους, σε μεγάλα αλλά θετικά διλήμματα για το μέλλον τους. Ακόμη και όσοι έχουν χωρίσει, θα βρεθούν – επικοινωνήσουν, και το πιο πιθανόν, είναι να ξανα – συνεχίσουν την σχέση τους, από εκεί που την είχα αφήσει. Κάτι ανάλογο θα διαδραματιστεί στην εργασία σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

Ταύρος : Η ΣΕΛΗΝΗ

Μην έχετε κρυφά χαρτιά στην σχέση σας. Ο άνθρωπος σας, και οι ανασφάλειες του έχουν μεγαλώσει… και πιθανόν η ζήλια του να σας πνίγει. Αφήστε τα παλιά και ελάτε στο θετικό τώρα που κάτω από τον ευνοϊκό αστρολογικό ουρανό, μπορείτε να πετύχετε αυτά που θέλετε. Όσοι είναι μόνοι, έχουν πολλές πιθανότητες να βρεθούν γύρω στις μέρες, της αλλαγής του ζωδίου, δίπλα σε ένα νέο πρόσωπο…. που θα τους γίνει και ο επόμενος μεγάλος του έρωτας
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Υπάρχουν στην ζωή σας, πολλοί άνθρωποι, στον ερωτικό – συναισθηματικό τομέα, που σίγουρα σας μπερδεύουν. Πολλά και τα μέτωπα που έχουν ανοίξει και στα εργασιακά σας, που σίγουρα μέχρι να αλλάξει το έτος αυτό, θα σας έχει εξασφαλίσει οικονομικά. Εσείς σαν αεικίνητο ζώδιο, θα πρέπει να κυνηγήστε αυτά που σας είναι ωφέλιμα και σίγουρα μόνο ότι αξίζει. Πολλές και οι σχέσεις που αυτό το διάστημα θα πάρουν αποφάσεις γύρω από μόνιμες δεσμεύσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia-092

Καρκίνος : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Αν συνεχίσετε να έχετε τόσα ανοιχτά μέτωπα με το παρελθόν σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνετε με το τίποτα ανά χείρας. Εσείς ξέρετε, ποιον πραγματικά αγαπάτε, αλλά και ποιοι είναι οι σωστοί τρόποι, για να τον ξαναφέρετε στην ζωή σας. Με την νέα σελήνη στις 18 / 11, να σας ευνοεί πάνω σε αισθηματικές αποφάσεις… εσείς θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε. Οι σχέσεις με κάποιους συνεργάτες – συναδέλφους, χρειάζονται επανατοποθέτηση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia-zodia-33ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων : Ο ΗΛΙΟΣ

Θα έχετε από τον αγαπημένο σας σύντροφο, πολλά και καλά νέα, που θα σας ανοίγουν την πόρτα για το μέλλον. Αυτό είναι κάτι που μπορεί ίσως και μέσα στο 2017, να σας φέρει κοντά σε μια δέσμευση. Μόνοι και χωρισμένοι Βασιλιάδες, θα έχουν φρέσκα πρόσωπα, να τους πολιορκούν, και μέχρι να κατακτήσουν την δύσκολη καρδιά τους. Μια μερίδας του ζωδίου, πιθανόν και να καταφέρει, έστω και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, να επανασυνδεθεί.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Παρθένος : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είσαστε καταπιασμένοι με πολλά θέματα οικογενειακά και οικονομικά, αυτήν την εποχή, που μάλλον έχετε αφήσει, άθελα σας τον σύντροφο σας, στην ξεχασμένη γωνία. Ετοιμαστείτε, σας έρχονται κάποια δικαιολογημένα παράπονα, που θα πρέπει με τον σοφό σας τρόπο να διευθετήσετε. Κάποιοι οι οποίοι έχουν σχέση εξ αποστάσεως, πιθανόν και να κάνουν τον κόπο, για ένα μίνι ταξίδι.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.