ταρω ερωτικες προβλεψεις 19/10 Πέμπτη Β

ταρω-17-tarw-taro-ταρο

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 19/10 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : Η Εγκράτεια

Το μυαλό και όλο το συναίσθημα σας, έχει πέσει πάνω σε μια καινούργια γνωριμία. Αυτό είναι και κάτι που το έχει καταλάβει η άλλη πλευρά, και έχει κολακευτεί. Ωστόσο, μην χάνεστε μόνο μέσα σε αυτό, καθώς η υπερβολή, ίσως και να κάνει τις καταστάσεις βαρετές. Αυτοί που είναι μέσα σε σχέση … θα λάβουν από τον άνθρωπο τους, κάποια δώρα ή κάποιες ερωτικές εξομολογήσεις. Ο μήνας του Σκορπιού, θα σας απογειώσει και οικονομικά.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

Σκορπιός : Η Δύναμη

Το να κοιτάτε, με τα χέρια σταυρωμένα, δεν θα σας φέρει πιο κοντά στο αποτέλεσμα που ζητάτε. Μπορεί να είσαστε οι μην ευνοημένοι σε κάποια ερωτική σχέση, αλλά καλό θα ήταν, τώρα που τα άστρα σας ευνοούν … να περάσετε σε ξεκαθαρίσματα. Αυτοί που είναι μόνοι, θα δουν από την τελευταία εβδομάδα και όλον τον Νοέμβριο, τις πρακτικές προσπάθειες κάποιου από το παρελθόν … για επανένωση.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-00

Τοξότης : Ο Τρελός

Είσαστε μεταξύ πολλών καταστάσεων και επιλογών … σε ερωτικά και οικονομικά θέματα. Αυτό είναι καλό, γιατί τώρα σας δίνονται και οι κατάλληλες δυναμικές για να καταφέρετε όλους τους στόχους σας. Από την νέα εβδομάδα 23 / 10, θα δείτε και τον άνθρωπο σας , να κάνει τις μέγιστες επικοινωνιακές του προσπάθειες για να σας πείσει για τα συναισθήματα του και τις προθέσεις του. Κάποια νομικά ζητήματα, λήγουν υπέρ σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

Αιγόκερως : Ο Τροχός της Τύχης

Δεν επιθυμείτε αυτήν την εποχή να κάνετε κάτι περισσότερο …για την σχέση σας, για τον άνθρωπο σας. Μάλλον κάτι έχει συμβεί και σας έχει παγώσει. Μέχρι όμως να δοθούν λύσεις, δώστε μια παραπάνω προσοχή σε εργασιακά ζητήματα, που απαιτούν την παρουσία σας. Κάποιοι από το ζώδιο σας, ίσως και να έχουν ευτυχείς καταστάσεις – έρωτα, μέσα από τις φιλικές του παρέες.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Υδροχόος : Ο Ήλιος

Η ανασφάλεια και η αγωνία σας … έχει πιάσει ταβάνι. Αυτό λοιπόν ξεκινάει από την σχέση σας, που δείχνει να έχει μεγάλα επικοινωνιακά κενά, και όχι όμως εξαιτίας σας. Οι μέρες του Σκορπιού, θα δώσουν καλές ευκαιρίες για διάλογο με το ταίρι σας και άμεσες λύσεις. Κάτι άλλο, θα ήταν μόνο δικαιολογίες και τεμπελιά. Πολλές καλές ειδήσεις … θα σας φτάσουν, για μια παλιά σας οικονομική υπόθεση που θα σας δώσει χρήμα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Αυτοκράτορας

Σβήστε από την μνήμη σας, τις άσχημες στιγμές που έτυχαν αυτό το διάστημα, στην σχέση σας. Θα δείτε, και από την μεριά του ανθρώπου σας, την καλή του διάθεση για αποκατάσταση των καταστάσεων. Βοηθήστε και εσείς περισσότερο. Ευτυχείς καταστάσεις, θα έρθουν και στους ήδη δεσμευμένους χρόνια, που θα λάβουν προτάσεις … γάμου – συγκατοίκησης – οικογένειας!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 19/10 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.