ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/10 Παρασκευή Α

taro-tarw-ταρο-ταρω

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 20/10 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Ο Αυτοκράτορας

Σίγουρα με το ερωτικό σας στοιχείο … να έχει χτυπήσει κόκκινο αυτές τις ημέρες, εσείς είστε αυτοί, που διαλέγετε και παίρνετε. Αυτήν την φορά προσέξτε μόνο να κάνετε και τις σωστές επιλογές… μην πληγωθεί πάλι κάποιος. Πιο συμβατοί είναι αυτή την εποχή οι χωρισμένοι σύντροφοι, που κάνουν την πραγματική τους προσπάθεια για να είναι και πάλι μαζί, και αυτήν την φορά χωρίς τρίτους να εμπλέκονται.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-22

Ταύρος : Οι Εραστές

Σίγουρα αυτά που είχατε σαν προτάσεις να κάνετε στον άνθρωπο σας, ήδη τις έχετε κάνει, άρα το καλύτερο θα ήταν στο τώρα να περιμένετε και τις δράσεις της άλλης πλευράς. Μέχρι τότε, δώστε μια παραπάνω σημασία στην οικογένεια και στο επάγγελμα σας, που χρειάζονται … την παρουσία σας. Σε κάποιες περιπτώσεις, μερικοί μέσα στις επόμενες ημέρες θα χρειαστεί να ταξιδέψουν για εργασία… εκεί μπορεί και να βρουν τον έρωτα που έψαχναν.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 19/10 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia-33

Δίδυμοι : Ο Γητευτής

Προσπαθείτε να ψαρέψετε λόγια … από τον άνθρωπο σας και τα περιβάλλοντα του, για το τι προθέσεις έχει για εσάς και την σχέση σας, Όλο αυτό είναι όμως λάθος. Αν έχετε κάποιες απορίες ή ζητάτε με το δίκιο σας φυσικά να ξέρετε κάποια πράματα παραπάνω, θετικότερο θα ήταν να ρωτήστε τον ίδιο ευθέως. Μπορεί να υπάρχει μια γενικότερη αίσθηση ανασφάλειας, αλλά μέσα στον τρέχοντα μήνα, όλα θα ισορροπήσουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος : Η Σελήνη

Αισθάνεστε μέσα στην σχέση που έχετε, μόνοι και μάλλον και άδειοι. Αυτό είναι και ένας δείκτης, ένα σημείο αναφοράς, που φανερώνει ότι οι επικοινωνιακοί δεσμοί … έχουν χαλαρώσει. Μην κάθεστε όμως με τα χέρια σταυρωμένα. Εσείς ξέρετε τι θέλετε και έχετε και τους τρόπους για να το πετύχετε. Αυτοί που είναι μόνοι, ας ρίξουν την προσοχή τους περισσότερο στο μέλλον και όχι στο άτυχο παρελθόν τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων : Το Αστέρι

Μπορεί να έχετε πολλά να πείτε και να προτείνετε… στον σύντροφο σας, αλλά καλύτερα θα ήταν να το αφήσετε από τον καινούργιο μήνα, που και τα αστρολογικά θα είναι πολύ πιο θετικά για εσάς και τα αισθηματικά σας. Μην είστε υπερβολικοί…τονίστε τις ανάγκες σας και αφήστε την άλλη πλευρά να σας δώσει αυτά που σας αξίζουν. Μια ξαφνική είδηση … θα έχετε για μια παλιά σας εκκρεμότητα, που θα σας δώσει αρκετό χρήμα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Το Άρμα

Μην πιστεύετε όλα όσα σας τάζουν… και ειδικά άτομα, που μόνο τον τελευταίο καιρό έχουν μπει στην ζωή σας. Οι καιροί, είναι πονηροί και εσείς θα πρέπει μόνιμα να είστε σε μια εγρήγορση. Μέχρι να λήξει αυτός ο μήνας, πολλά θα έχουν βγει στο φώς. Οι Παρθένοι που έχουν μεγάλες και σοβαρές – μακροχρόνιες σχέσεις, θα καταφέρουν να ανοίξουν … και τις πόρτες γύρω από άμεσες επίσημες δεσμεύσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.