ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/04 A

ζωδιο-ωροσκοπιο-ταρο-tarw-ταρω-taro

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/04 A

ταρώ Κριός: Το Πέντε των Ξιφών Αντίστροφα

Λέξη – κλειδί: Αναθεωρήσεις
Έννοιες – κλειδιά: Επιμέλεια και αναθεωρήσεις, αναζήτηση διευκρινίσεων, λύση επικοινωνιακών μπερδεμάτων, κίνηση σχεδίων μετά από καθυστερήσεις, τοποθέτηση σχεδίων στο σωστό δρόμο.
Ώρα να αναθεωρήσετε ένα σχέδιο. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Αναγνωρίσατε ότι το σχέδιο Α δεν έφερε τα αποτελέσματα που αναμένατε, γι’ αυτό προσαρμόστε το. Δεν είναι ήττα.

Είναι απολύτως πιθανό το σχέδιο Α να βασιζόταν σε λανθασμένη αναγνώριση, σε κακές πληροφορίες και υποθέσεις. Αυτό η κάρτα δεν δείχνει ότι έχετε μπει σε έναν πόλεμο που δεν μπορείτε να νικήσετε. Σας λέει να στηρίζεστε λιγότερο σε αυτά που ακούτε και περισσότερο σε άμεσα στοιχεία και στην άμεση επικοινωνία. Χρειάζεστε ένα νέο σχέδιο μάχης. Επανεξετάστε όλα τα δεδομένα, κάντε συγκεκριμένα ερωτήματα, ακούτε. Μόλις ξεκαθαρίσετε όλα τα γεγονότα, μπορείτε να προσαρμόσετε την επίθεσή σας. Άντε λοιπόν.

zodia-zvdia-22

 

ταρώ Ταύρος: Το Εννέα των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Άνεση
Έννοιες – κλειδιά: Απολαμβάνετε μια περίοδο οικονομικής σταθερότητας, κάνετε αγορές που η αξία τους μεγαλώνει με το πέρασμα του χρόνου, ροές παθητικών εσόδων, επενδύετε στην επιχείρηση ή την εκπαίδευσή σας.
Αυτή η κάρτα δείχνει έναν άνετο ρυθμό. Εφόσον τα πεντάκτινα καλύπτουν τον τομέα της εργασίας και των οικονομικών, είναι πιθανό να αναφέρεται σε μια αίσθηση σταθερότητας σε αυτά τα θέματα.

Τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε ένα μικρό ρίσκο και να επεκτείνετε τις δυνατότητές σας. Επενδύστε σε ένα χόμπι (ένα μάθημα χορού, μαγειρικής, μια νέα κιθάρα, εργαλεία επεξεργασίας ξύλου, κλπ) που τιμά την πλήρη έκφρασή σας. Ή αναβαθμίστε το γραφείο σας ή την τρέχουσα επιχείρησή σας, αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες, ζητήστε αύξηση, προσθέστε μια νέα γραμμή προϊόντων. Ακόμα κι αν το ανώτατο σημείο σας ήταν μέχρι εκεί που επέτρεπε η ασφάλειά σας, αυτή η κάρτα υποστηρίζει τη συνεχή εξέλιξή σας.

zwdia-zodia-33

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρώ Δίδυμοι: Ο Άσος των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Λέξεις – κλειδιά: Αργή ανάπτυξη
Έννοιες – κλειδιά: Σταθερή αλλά αργή επέκταση, καθυστερημένες προμήθειες, πωλήσεις ή υπολειπόμενα σε μικρά ποσά, η επανεμφάνιση μια παλιάς δουλειάς ή μιας κερδοφόρας επιχείρησης.
Οι Άσοι γενικώς σηματοδοτούν την αρχή ενός κύκλου, αλλά όταν είναι αντίστροφα, δείχνουν μια πιο αργή εκκίνηση. Τα πεντάκτινα είναι οι πόροι, οπότε αυτή είναι μια νέα φάση δουλειάς πάνω σε θέματα σταθερότητας: στα χρήματα, στη δουλειά, σε προσπάθειες που έχουν βάση το σπίτι σας, μια βάση πάνω στην οποία χτίζετε.

Αυτό μπορεί να αναφέρεται σε μια νέα δουλειά που απαιτεί έναν χρονοβόρο έλεγχο του ιστορικού σας, πριν γίνει η προσφορά ή μπορεί να αφορά ένα διαμέρισμα το οποίο δεν είναι έτοιμο τη στιγμή που το θέλετε ή ένα θέμα ακινήτου που απαιτεί κάποιες διεργασίες πριν δοθεί η εγγύηση (ή ακόμα και μια μεγάλη εγγύηση). Δεν είναι ότι στο τέλος δεν θα αποκτήσετε τον νέο πόρο, είναι απλώς θέμα χρόνου. Έχετε υπομονή –μαθαίνετε πολλά για τη σταθερότητα κατά τη διαδικασία.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/04 A

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρώ Καρκίνος: Ο Ακόλουθος των Ξιφών Αντίστροφα

Λέξεις – κλειδιά: Έλλειψη γνώσης
Έννοιες – κλειδιά: Βρίσκετε ένα κενό στις γνώσεις σας, αναγνωρίζετε την έλλειψη εμπειρίας, χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, ξανακάνετε μαθήματα ή επιστρέφετε στα θρανία για να ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας.
Αυτή είναι η κάρτα του μαθητή. Σας δείχνει ότι θα αντλήσετε πληροφορίες από πολλές πηγές και ότι θα τις αποστάξετε σε χρήσιμη φιλοσοφία. Αλλά αν οι πληροφορίες σας δεν είναι σωστές; Αν ερμηνεύσατε τις πληροφορίες λανθασμένα; Αν δεν έχετε όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε για να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα;

Αυτή η κάρτα αντίστροφα δείχνει ότι παλεύετε για να λύσετε ένα παζλ, αλλά δεν έχετε όλα τα κομμάτια. Καθυστερήστε τα συμπεράσματα, τις κατηγορίες και τις δηλώσεις προς το παρόν. Κάντε περισσότερες ερωτήσεις, ελέγξτε τα γεγονότα, τεστάρετε τις ιδέες σας με έμπιστους φίλους που θα σας βοηθήσουν να καλύψετε τα κενά. Δεν έχετε ολόκληρη την εικόνα ακόμα, έτσι μην βιαστείτε να αποφασίσετε.

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/04 A

zwdia-3-zodia

ταρώ Λέων: Ο Άσος των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: Συνομιλία
Έννοιες – κλειδιά: Ανοίγετε τις γραμμές επικοινωνίας, δικτυώνεστε και κάνετε συνδέσεις, προσκλήσεις, μάρκετινγκ, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράζεστε και λαμβάνετε πληροφορίες.
Αυτή την εβδομάδα βρίσκετε νέους τρόπους να επικοινωνείτε και να συνδέεστε. Δεν έχει σημασία μόνο το τι λέτε, αλλά και ο τρόπος που το λέτε.

αγαπη

Ένα μεγάλο μέρος της αποτελεσματικής επικοινωνίας οφείλεται στο ότι ξέρετε το ακροατήριό σας και προσαρμόζετε το μήνυμά σας αναλόγως. Βέβαια, αυτό απαιτεί και να ακούτε παράλληλα. Μπορεί να έχετε μια διανοητική εκτίμηση του θέματος, αλλά αυτή η κάρτα λέει ότι ήρθε η ώρα να το κάνετε πράξη. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε περισσότερους τρόπους για να μοιράζεστε με επιτυχία, έτσι ώστε να ανοίξουν οι πόρτες πραγματικά για εσάς και να έρθει η πρόοδος από τις νέες τακτικές σας.

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/04 A

ταρώ Παρθένος: Το Δύο των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Επενδύσεις
Έννοιες – κλειδιά: Παράλληλες δουλειές και ευθύνες, νιώθετε ότι τα χρήματα δεν είναι αρκετά, δουλεύετε προς το δρόμο της αυτοαπασχόλησης ενώ διατηρείτε μια δεύτερη δουλειά, ανοίγετε ή επεκτείνετε τις πιστωτικές γραμμές για ένα σημαντικό εγχείρημα.
Έχετε μεγάλα σχέδια. Ενώ χειρίζεστε τα καθημερινά πράγματα, βάζετε λίγα ακόμα ξύλα στην φωτιά.

Συχνά, αυτή η κάρτα δείχνει μια δεύτερη δουλειά ή ένα χόμπι ή μια δημιουργική απασχόληση ή μια υποχρέωση που καταναλώνει τόσο από τους πόρους σας, όσο και η κανονική σας δουλειά. Έχετε πολλά να διαχειριστείτε, αλλά αυτή η κάρτα δηλώνει ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Να ξέρετε πως σε ό,τι κι αν αποφασίσετε να αφιερώσετε τον εαυτό σας θα πάρει κάποιο χρόνο για να αποκτήσει μορφή, αλλά μην ανησυχείτε. Θα αποκτήσει. Απλά θα πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε ταχυδακτυλουργικά για λίγο. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα εντυπωσιαστούν όλοι όταν θα τα καταφέρετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76