ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 27/11 – 03/12 A

ταρω-ταρο-χαρτια-χαρτομαντεια

Κοινοποίηση:

ταρω εβδομαδιαια προβλεψη 27/11 – 03/12 A

ταρω Κριός: Η Αυτοκράτειρα

Γονιμότητα, δημιουργικότητα, αισθησιασμός: αυτές είναι όλες οι λέξεις-κλειδιά για την Αυτοκράτειρα. Αυτές οι έννοιες θα ανθίσουν στη ζωή σας αυτήν την εβδομάδα. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ακολουθήσετε τις δημιουργικές σας παρορμήσεις, από τη φύτευση στο μαγείρεμα έως τη διακόσμηση και τον σχεδιασμό πάρτι και τις καλλιτεχνικές προσπάθειες. Οτιδήποτε για να ενισχύσετε και να ομορφύνετε και να καλλιεργήσετε καλές στιγμές με χαρούμενους ανθρώπους, εκεί είναι που θα λάμψετε.

Αυτή η κάρτα αντηχεί επίσης στην ευαισθησία, αλλά για να γίνω σαφής, αυτό δεν είναι το ίδιο με την παθητικότητα. Έχει να κάνει με το να είστε ανοιχτοί στην λήψη: προσκλήσεων, φιλοφρονήσεων, δώρων, επισκεπτών, κλπ. (Για κάποιους, αυτή η κάρτα θα μπορούσε σημαίνει και μια πραγματική εγκυμοσύνη. Για άλλους, είναι μια μεταφορά για την ωριμότητα και την εξέλιξη).

zodia-zvdia-22

ταρω Ταύρος: Ο Τρελός

Αφήστε πίσω σας όποια τυχόν αρνητική χροιά έχετε συνδέσει με τον όρο Τρελός. Αυτή είναι μια ευχάριστη κάρτα! Προτείνει ελαφρότητα στο πρόσωπο των νέων εμπειριών. Υπάρχει ένα νέο ταξίδι μπροστά σας, νέα σχέδια να κάνετε, νέες ευκαιρίες, νέα πρόσωπα… νέα, νέα, νέα! Είναι σαν να έχετε μια άδεια σελίδα. Τώρα, αν είστε τύποι τρελοί με τον έλεγχο, ίσως να μην νιώσετε τόσο ενθουσιασμένοι με την αλλαγή.

Το να βάζουμε τον εαυτό μας σε νέες καταστάσεις συχνά απαιτεί την ικανότητα να κάνουμε λάθη, να τεστάρουμε την αντοχή μας, να μαθαίνουμε νέες δεξιότητες, να ζητάμε οδηγίες… και ίσως ακόμη και να νιώθουμε λίγο ανόητοι μέχρι να τις συνηθίσουμε. Αλλά ακόμα και αν συνήθως προτιμάτε να διατηρείτε τη φήμη σας, ξέρετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε ένα άλμα.

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Δίδυμοι: Η Δικαιοσύνη

Είναι η ώρα της ετυμηγορίας. Ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η ισορροπία, η δικαιοσύνη και η αρμονία. Αυτό είναι η Δικαιοσύνη, η επιστροφή στο σωστό. Το κάρμα. Μπορεί να δείτε μια ετυμηγορία υπέρ σας αυτή την εβδομάδα, μπορεί να μάθετε για μια κληρονομιά ή μπορεί να σας παρουσιαστεί ένα συμβόλαιο. Ή είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε σε θέση να κρίνετε πιο είναι το δίκαιο, τι θα λύσει θέματα και θα κλείσει συμφωνίες, τι θα επαναφέρει την ειρήνη.

Τιμήστε τα όρια, πείτε την αλήθειά σας, αλλά προετοιμαστείτε για να συναντήσετε κάποιον στα μισά της διαδρομής. Κάντε το σωστό και το κάρμα θα κάνει το σωστό για εσάς.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Καρκίνος: Ο Βασιλιάς των Ξιφών Αντίστροφα

Αυτός ο Βασιλιάς αντιπροσωπεύει συνήθως τη μαεστρία στην επικοινωνία – μόνο που αυτή την εβδομάδα εμφανίζεται αντεστραμμένος για σας. Αυτό υποδηλώνει ότι έχετε χάσει κάποιο γεγονός ή ότι μπορεί να έχετε βγάλει βιαστικά συμπεράσματα. Ειδικά όταν έχετε να κάνετε με εργαζόμενους, εργολάβους, συναδέλφους, και / ή παιδιά, προσέχετε να μην φαίνεστε αδιάφοροι.

Πριν θυμώσετε ή πάρετε μια βιαστική απόφαση, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις πληροφορίες. Διευκρινίστε. Ακούστε. Επανεξετάστε. Ξεκαθαρίστε. Κάντε ερωτήσεις. Ξαναμιλήστε. Βεβαιωθείτε διπλά ότι έχετε καταλάβει σωστά όλα τα γεγονότα. Έπειτα ελέγξετε τα και πάλι. Δεν έχει μόνο να κάνει με το να πείτε την αλήθειά σας, έχει επίσης να κάνει με το να ακούσετε την άποψη του απέναντι σας.

taro-zodia-76

ταρω Λέων: Το Έξι των Ξιφών Αντίστροφα

Αχ, πόσο θα θέλατε να πετάξετε μακριά. Πιστεύατε ότι είχατε απομακρυνθεί από όλα τα βαρετά πράγματα, αλλά βρίσκετε τον εαυτό σας μπλεγμένο σε ένα νέο χάος. Αλλά δεν είναι τα ίδια και τα ίδια. Δεν είναι κάτι από το οποίο πρέπει να ξεφύγετε, είναι καιρός να μείνετε εκεί που είστε και να εμβαθύνετε. Αυτό είναι το δύσκολο, έτσι δεν είναι;

Δεν είναι αρκετό μόνο να πείτε ότι είστε κάτι, πρέπει και να το αποδείξετε. Δεν είναι αρκετό μόνο να έχετε τρομερές ιδέες, πρέπει και να τις υποστηρίξετε. Αυτή την εβδομάδα, αντί να παρατήσετε το μεγάλο σας σχέδιο, βρίσκεστε αντιμέτωποι με την πρόκληση να κάνετε πράξη την ιδέα σας και να την επεκτείνετε

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

ταρω Παρθένος: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων

Αυτή η Βασίλισσα είναι η πιο γόνιμη μέσα στη τράπουλα. Δεν σημαίνει απαραίτητα εγκυμοσύνη, είναι μια μεταφορά που μπορεί να επεκταθεί και να στα όριά της να μπουν τα δημιουργικά έργα, η γέννηση νέων πηγών εσόδων, η ανακαίνιση του σπιτιού, και ούτω καθεξής. Εμφανίζεται όταν η ζωή προσφέρει αφθονία. Σηματοδοτεί μια περίοδο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη ζωή που σας προσφέρει ασφάλεια. Προτείνει μια στάση ευγνωμοσύνης, και η άνεση θα γίνει η καθημερινότητά σας (μέσα σε λογικά πλαίσια, σαφώς).

Δεν σημαίνει ότι θα κερδίσετε το λαχείο, ούτε ότι θα γίνετε μια οικογένεια βεληνεκούς Ωνάση. Δείχνει τη ζωή που μέσα από τα δικά σας μέσα, όπως τη σταθερότητα, σας επιτρέπει να χαρείτε τις απλές, σαρκικές απολαύσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65