ταρω – ζωδια της φωτιας – Ιανουάριος 2018

ζωδια-φωτια-zwdia-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

ταρω – ζωδια της φωτιας – Ιανουάριος 2018

Κριός

ταρω κριος – σχέσεις: Το 6 των Ράβδων
Κάποια ξαφνική αλλαγή έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό στη ζωή σας και χρειάζεστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστείτε σε αυτή. Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός είναι ότι σας έχει επιφέρει κάποια σημαντική νίκη στο συναισθηματικό τομέα αλλά και στη σχέση σας. Να ξέρετε ότι αυτή η ενδυνάμωση και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σας, θα οδηγήσει και σε άλλες αλλαγές που θα σας εκπλήξουν… Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, σας περιμένουν κι άλλα ευχάριστα παρελκόμενα που θα επιφέρουν περισσότερη συναισθηματική αρμονία και χαρά στη ζωή σας!

ταρω κριος – επαγγελματικά: Το 8 των Κυπέλλων
Η σοφία που σας διέπει σας δείχνει πλέον ξεκάθαρα ότι ένας επαγγελματικός τομέας που είχε πάψει να σας έλκει, είναι καιρός να περάσει στο παρελθόν σας. Θα είστε πολύ πιο ευτυχείς μετά από αυτή την κίνηση, όσο κι αν επί του παρόντος σας προβληματίζει ο οικονομικός παράγοντας. Σύντομα θα σας προσεγγίσουν τρεις διαφορετικές προτάσεις που θα ταιριάζουν πολύ καλύτερα στις ικανότητες και τα όνειρά σας!

zodia-zvdia-22

ταρω κριος – οικονομικά: Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Τον τελευταίο καιρό κληθήκατε να δώσετε μάχη με κάποιες αρνητικές συγκυρίες, που ανέλπιστα αρχίζουν να έχουν θετική υλική απόδοση στη ζωή σας! Μέσα στον Ιανουάριο θα καταφέρετε να εδραιώσετε την οικονομική σας σταθερότητα, ενώ δεν αποκλείεται να εισπράξετε και κάποια χρήματα που δεν περιμένετε. Ακόμα κι αν προκύψουν λίγες διαφωνίες και φτάσετε στο σημείο να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις, να ξέρετε ότι η τελική έκβαση των πραγμάτων θα σας βρει θριαμβευτές!

ταρω κριος – ψυχολογία: Το 4 των Ράβδων
Αυτή η κάρτα εμφανίζεται για να σας επιβραβεύσει! Παρά τις αντιξοότητες που βιώσατε τον τελευταίο καιρό, έχετε ήδη καταφέρει να δημιουργήσετε ένα ευτυχισμένο περιβάλλον για τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η ψυχολογική ευμάρεια του καθενός εξαρτάται πολύ από το κλίμα μέσα στο οποίο ζει. Με την οικονομική αναβάθμιση που θα σας προκύπτει στο εξής, θα νιώθετε να ανορθώνετε συνεχώς η αυτοπεποίθηση και η καλή σας διάθεση!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων

ταρω λεων – σχέσεις: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων
Κάποιο αισθηματικό θέμα φαίνεται να σας προβληματίζει τον τελευταίο καιρό, που πρέπει να το χειριστείτε και να το επιλύσετε για να φτάσετε στην πραγματική εμπιστοσύνη προς την αγάπη! Είναι γεγονός ότι όποτε αγγίζετε τη συναισθηματική γαλήνη και την αρμονία, κάποια αγκάθια φόβου κεντρίζουν την καρδιά σας… Φοβάστε κάθε χαρά και ευτυχία, γιατί βαθιά μέσα σας πιστεύετε ότι η αγάπη θα σας απογοητεύει πάντα. Αυτή η κάρτα έρχεται να σας επισημάνει ότι τελικά οι ίδιοι οι φόβοι σας είναι η αιτία της ανασφάλειάς σας και όχι κάποιο ουσιαστικό γεγονός. Καλή είναι η επιφύλαξη, όμως όλα τα υπόλοιπα είναι υπερβολές του μυαλού σας που πρέπει να τις αποβάλετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω λεων – επαγγελματικά: Ο Ήλιος
Υπέροχα! Ο Ήλιος λάμπει και φωτίζει τον επαγγελματικό σας τομέα και την καριέρα σας, φέρνοντάς σας πολλές επιτυχίες σε κάποια υπάρχοντα εγχειρήματά σας. Όσο κι αν αυτή η προοπτική σας κάνει κάπως νευρικούς για τις ικανότητές σας να αντεπεξέλθετε, πρέπει να αγνοήσετε κάθε αρνητικό συναίσθημα και να αλλάξετε την οπτική σας. Φροντίστε να είναι ξεκάθαρο και καταγραμμένο κάθε στοιχείο που ενέχει χρήματα και αρχίστε να ετοιμάζεστε για μετακινήσεις και ταξίδια. Η καριέρα σας αρχίζει να ανθίζει, το ίδιο και τα οικονομικά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ταρω λεων – οικονομικά: Το 4 των Ράβδων
Η οικονομική σας κατάσταση κινείται με σταθερούς και αποδεκτούς ρυθμούς. Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να αποφύγετε τα μεγάλα ανοίγματα, γιατί θα σας προκύψουν κάποια απρόβλεπτα έξοδα που δεν θα μπορείτε να αποφύγετε. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει, γιατί όλα λειτουργούν προς όφελός σας. Κινηθείτε με σύνεση και θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε καλύτερα απ’ όσο φαντάζεστε!

ταρω λεων – ψυχολογία: Το 10 των Κυπέλλων
Έχετε περάσει μια μεγάλη χρονική περίοδο, που όλα σας φάνταζαν ανούσια και δεν σας ικανοποιούσαν. Μέσα στον Ιανουάριο η κατάσταση θα αρχίσει να αλλάζει αναπάντεχα και άρδην, σε σημείο που θα νιώθετε την απόλυτη ευτυχία περνώντας χρόνο με τα άτομα που αγαπάτε! Αν είχατε την πρόθεση να αλλάξετε κατοικία ή κάποια άλλα πράγματα όσο αφορά τη διαμονή σας, πλέον θα απορρίψετε αυτές τις σκέψεις γιατί θα συνειδητοποιήσετε πόσο λατρεύετε τον χώρο σας!

Τοξότης

ταρω τοξοτης – σχέσεις: Ο Ερημίτης
Είναι γεγονός ότι η συναισθηματική σας ζωή ή η σχέση σας δεν κυλά αυτή την περίοδο όσο εύκολα και αρμονικά θα θέλατε. Νιώθετε συναισθηματικά ταλαιπωρημένοι, ότι η καρδιά σας βουλιάζει όλο και πιο πολύ σε ένα τέλμα που βαθαίνει… Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, κουβαλάτε ένα τεράστιο βάρος στους ώμους σας. Η προσπάθειά σας είναι να συμβάλετε όσο μπορείτε περισσότερο και να παλέψετε για βελτίωση των συνθηκών, όμως συνεχώς προβάλλει μπροστά σας και ένα ακόμη εμπόδιο. Να ξέρετε ότι όλο αυτό το κλίμα είναι το τελικό στάδιο μιας δοκιμασίας, που πολύ σύντομα θα λάβει τέλος με τους πιο αίσιους οιωνούς – και με αρκετή βοήθεια και στήριξη από τους ανθρώπους που σας αγαπούν!

taro-zodia-76

ταρω τοξοτης – επαγγελματικά: Το 7 των Πεντάκτινων
Αναμένετε ότι οι κόποι, οι γνώσεις και η εμπειρία που έχετε επενδύσει πολύ καιρό τώρα, θα αρχίσουν κάποια στιγμή να αποδίδουν τους καρπούς τους με τρόπο που θα σας ικανοποιήσει περισσότερο. Το ζητούμενό σας είναι να αρχίσει να αντανακλά η επαγγελματική σας υπόσταση, την αξία σας που είναι αδιαμφισβήτητη. Μέσα στον Ιανουάριο πολλοί από εσάς θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να κερδίσετε την εκτίμηση και τον σεβασμό που δικαιούστε, αν αποφασίσετε να αλλάξετε επαγγελματικό χώρο!

taro-oroskopio-54

ταρω τοξοτης – οικονομικά: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Αυτή η κάρτα έρχεται να επιβεβαιώσει ότι σας αναμένει μια μεγάλη και ξαφνική αλλαγή, που θα επηρεάσει την οικονομική σας κατάσταση και θα είναι η αφορμή να αποφασίσετε να αλλάξετε την επαγγελματική σας πορεία. Να ξέρετε ότι αν επιλέξετε να εργαστείτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή σε ένα ατομικό σας εγχείρημα, θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Αν επιδείξετε την απαραίτητη υπομονή, θα αρχίσει σύντομα να σας αποδίδει τα μέγιστα και σε οικονομικό επίπεδο!

ταρω τοξοτης – ψυχολογία: Ο Τρελός
Ένα τεράστιο άλμα στο άγνωστο είναι αυτό που θα λειτουργήσει προς όφελός σας μέσα στον Ιανουάριο! Μια τέτοια κίνηση, θα νιώσετε άμεσα να βελτιώνει όλους ή τους περισσότερους από τους τομείς της ζωής σας πολύ σύντομα. Φυσικά θα υπάρξουν τα αναμενόμενα σκαμπανεβάσματα αρχικά… Όμως σταδιακά θα επικρατήσει η χαρά και η αρμονία, τόσο στην καρδιά και την ψυχολογία σας όσο και στην τσέπη σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75