Ταύρος και φλερτ

tauros

Ταύρος και φλερτ

Η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα, νιώθει ευτυχισμένη γιατί στον Ταύρο βρίσκεται στο σπίτι της.

Οι Ταύροι με κυβερνήτη την Αφροδίτη, ενώ είναι γνωστοί για τον αισθησιασμό και τη ρομαντική φύση τους –σημαντικά χαρίσματα για ένα φλερτ –δεν τους αρέσει να ριψοκινδυνεύουν σε άγνωστα εδάφη, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τα αισθήματά τους.

Το φλερτ είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι που δεν αρέσει στους Ταύρους γιατί αναρωτιούνται συνέχεια πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

zodia-zvdia-22

Ταύρος και φλερτ

«Ποιοι είναι οι κανόνες;» ρωτάνε. «Πώς μπορεί να ξέρει κανείς ότι ο άλλος το εννοεί αυτό που λέει;» Τέτοιου είδους ερωτήσεις βασανίζουν τον Ταύρο που είναι κατά βάθος πολύ σοβαρό άτομο.

Ο περίφημος αισθησιασμός του Ταύρου ανθίζει με το διακριτικό, αργό φλερτ και όταν τους τραβάει κάποιος, οι Ταύροι έχουν την τάση να υποθέτουν πως το άτομο που τους ενδιαφέρει θα προχωρήσει ευχαρίστως με τον ίδιο αργό ρυθμό.

Όταν τελικά κάνουν το μεγάλο πήδημα, μπορούν να γίνουν πολύ ρομαντικοί, γεμίζοντας δώρα και λουλούδια το αγαπημένο τους πρόσωπο ή μαγειρεύοντάς του υπέροχα, παχυντικά φαγητά. Ταυτόχρονα όμως τους λείπει η ικανότητα του χειρισμού των λέξεων και δυσκολεύονται να κάνουν ένα κομπλιμέντο εκτός και αν το εννοούν με όλη τους την καρδιά.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ταύρος και φλερτ

Όπως το αντίθετο ζώδιο, ο Σκορπιός, ο Ταύρος έχει έντονα αισθήματα. Αν φλερτάρετε μαζί του κινδυνεύετε να πάρει τοις μετρητοίς ό,τι λέτε και να το χρησιμοποιήσει εναντίον σας!

Οι παθιασμένοι Ταύροι αντλούν το ρομαντισμό τους από τον κυβερνήτη τους, την Αφροδίτη, αλλά παρόλα αυτά, προτιμούν να προχωρούν αργά και μετρημένα. Δυστυχώς, τα πιο ανυπόμονα ζώδια μπορεί να μην εκτιμήσουν τις διακριτικές προτάσεις τους και να τις θεωρήσουν σαν έλλειψη ενδιαφέροντος.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy