Ταύρος και Αποφάσεις

sxesis

Κοινοποίηση:

Ταύρος

Ο Ταύρος προχωρεί προς οποιαδήποτε απόφαση βήμα-βήμα, εξετάζοντας όλες τις πιθανότητες και ζυγίζοντας τα πάντα.

Σαν το ταύρο που αναμασά το φαγητό του, τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο προτιμούν να χωνέψουν καλά όλα τα στοιχεία πριν πάρουν μια οριστική απόφαση ή βγάλουν ένα συμπέρασμα και δε δέχονται με τίποτα να βιαστούν.

Αν και τα άλλα ζώδια τον βρίσκουν συχνά εξαιρετικά αργό, υπάρχουν φορές που αυτή η συνήθεια του Ταύρου να μην αφήνει τίποτα στην τύχη αποδεικνύεται το ίδιο πολύτιμη όσο και μια ξαφνική, εμπνευσμένη απόφαση.

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Η προσοχή με την οποία εξετάζει τα πάντα πριν πάρει μια μελετημένη απόφαση είναι ιδανική για όλα τα πρακτικά θέματα και ιδιαίτερα αυτά που έχουν σχέση με χρήματα, ιδιοκτησία ή υπάρχοντα. Ενώ οι Ταύροι μπορούν να πάρουν με ψυχραιμία αποφάσεις που έχουν σχέση με άλλους, τα πράγματα είναι διαφορετικά όταν αντιμετωπίζουν επιλογές που επηρεάζουν τη δική τους ζωή.

Πλάσματα της συνήθειας, νιώθουν έντονη την ανάγκη για προσωπική σταθερότητα και φοβούνται καθετί που μπορεί να ανατρέψει το κατεστημένο. Η κρίση τους επηρεάζεται συχνά από την έμφυτη αντιπάθειά τους για οποιουδήποτε είδους αλλαγές και αναβάλλουν τη λήψη μιας απόφασης, από φόβο και μόνο μήπως χάσουν αυτά που ήδη έχουν.

taro-zodia-76

Ταύρος

Αυτό που θα έπρεπε να μάθουν οι Ταύροι είναι πως η αλλαγή είναι μερικές φορές απαραίτητη για να προχωρήσουν και να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα θεμέλια της ζωής τους.

Οι πιο οδυνηρές αποφάσεις για τον Ταύρο είναι συνήθως αυτές που έχουν σχέση με τα υπάρχοντα του. Έχοντας δουλέψει σκληρά για να αποκτήσει κάτι δυσκολεύεται να το αποχωριστεί και αυτό τον κάνει συχνά να αποφεύγει τις εποικοδομητικές αλλαγές στη προσωπική του ζωή.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw