Ταύρος και Διακοπές

zwdia-sun

Ταύρος και Διακοπές

Όπως θα περιμένατε από ένα ζώδιο της Γης, οι Ταύροι δεν πολυσυμπαθούν τις μετακινήσεις. Συνεπώς, θα πρέπει να έχουν έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο για να ταξιδέψουν, όπως είναι για παράδειγμα, ένας ελκυστικός προορισμός, ένας πολύ καλός φίλος, ή κάτι που αναμένεται να αποκτήσουν.

Παρόλα αυτά τους αρέσει να ηρεμούν και να ξεκουράζονται. Έτσι, σε αντίθεση με τα άλλα ζώδια της Γης, προγραμματίζουν ως

την τελευταία λεπτομέρεια για να μην πάει τίποτα στραβά. Όταν φτάσουν στον προορισμό τους προτιμούν να μείνουν κάπου που νιώθουν ασφάλεια και άνεση.

zodia-zvdia-22

Ταύρος και Διακοπές

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο με άριστης ποιότητας φαγητό και κρασί είναι το ιδανικό για αυτούς, και όταν έχουν ανακαλύψει το μέρος όπου αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, το επισκέπτονται συχνά. Παρότι οι Ταύροι θέλουν να ταξιδεύουν με άνεση, θα αποφύγουν το αεροπλάνο, αν αυτό είναι δυνατό και θα προτιμήσουν ένα πιο αργό μέσο.

Τα άτομα του ζωδίου αυτού ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και προσπαθούν να τελειώσουν γρήγορα για να ξαναγυρίσουν στην ασφάλεια και άνεση του σπιτιού τους.

zwdia-taro-astra

Ταύρος και Διακοπές

Αν χρειαστεί να μείνουν μακριά από το σπίτι τους για αρκετό καιρό θέλουν να είναι σίγουροι ότι θα τρώνε καλά και ότι θα έχουν έναν άνετο χώρο για τον ύπνο τους.

Βαριούνται εύκολα στα κουραστικά ταξίδια. Προτιμούν να διαβάζουν για να περάσουν τον καιρό τους, παρά να κοιτούν έξω από το παράθυρο. Η τους για την άνεση μπορεί να τους στερήσει τη δυνατότητα κάποιων νέων εμπειριών.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75