Ταύρος και διασκέδαση

Οι περισσότεροι Ταύροι είναι υπέροχοι οικοδεσπότες και τους αρέσει το μαγείρεμα. Έχουν εξαιρετικό γούστο στο φαΐ και κάνουν μεγάλες προετοιμασίες όταν περιμένουν καλεσμένους, θέλοντας να τα έχουν όλα έτοιμα από πολύ πριν. Διαλέγουν τα καλύτερα υλικά και φροντίζουν ιδιαίτερα το σερβίρισμα. Επειδή είναι οι ίδιοι καλοφαγάδες, μαθαίνουν από πολύ νέοι πώς να ετοιμάζουν πιάτα που είναι απόλαυση τόσο για τον ουρανίσκο όσο και για το μάτι.

Στους Ταύρους δεν αρέσει μόνο να δέχονται αλλά και να τους καλούς σε σημαντικές γιορτές και συγκεντρώσεις. Κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις σε κοσμικές εκδηλώσεις, ντυμένοι με πολυτέλεια και κομψότητα, ιδιαίτερα οι .

Οι Ταύροι δεν αγαπούν μόνο τις κοσμικές εκδηλώσεις αλλά και τις παραδοσιακές γιορτές και θα νιώσουν στο στοιχείο τους αν το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν γίνει σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο. Φυσικά είναι γνωστός ο αισθησιασμός των ατόμων που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, αλλά η ευπρέπεια παίζει μεγαλύτερο ρόλο για αυτούς. Έτσι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να δείτε τις γυναίκες Ταύρους να αποφεύγουν τα προκλητικά ρούχα και να προτιμούν τα κλειστά ντεκολτέ και τις αρκετά μακριές φούστες, αλλά και οι άντρες Ταύροι θα παρουσιαστούν κομψοντυμένοι.

zodia-zvdia-22

Οι Ταύροι διακρίνονται για το λεπτό γούστο τους και για αυτό αποφεύγουν τις γεμάτες κόσμο και πολυθόρυβες εκδηλώσεις. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν τους αρέσει η ψυχαγωγία. Στην προσωπικότητά τους ταιριάζει περισσότερο να δώσουν ένα δείπνο με λίγους αλλά εκλεκτούς καλεσμένους και να σερβίρουν τα καλύτερα φαγητά και κρασιά.