Ταύρος και Δύναμη

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-ταυρου

Ταύρος Δύναμη

Όταν οι Ταύροι αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν κάποιο φιλόδοξο σχέδιο, δουλεύουν με υπομονή και αποφασιστικότητα, συγκεντρώνοντας λίγο-λίγο δύναμη, χρήμα και το σεβασμό των άλλων.

Αλλά παρόλο που απολαμβάνουν την εξουσία που ασκούν πάνω στους άλλους, απεχθάνονται την κριτική των απόψεών τους και δυσκολεύονται να δεχτούν καινούριες ιδέες που υποστηρίζουν, ενδεχομένως, οι κατώτεροί τους στην ιεραρχία.

Έτσι, τα παιδιά αυτού του ζωδίου πρέπει να προσέχουν πολύ για να μη γίνουν υπερβολικά καταπιεστικοί και αμετακίνητοι στις θέσεις τους –αλλιώς, υπάρχει ο κίνδυνος να σταθούν εμπόδιο σε απαραίτητες αλλαγές.

zodia-zvdia-22

Ταύρος Δύναμη

Από την άλλη πλευρά, η έντιμη φύση τους, τους σπρώχνει να ανταμείβουν τους πιστούς οπαδούς τους και όσους τους έχουν βοηθήσει να φτάσουν στην κορυφή. Το χρήμα είναι η μεγάλη ανησυχία του μέσου Ταύρου και συνήθως αποτελεί κινητήρια δύναμη που κρύβεται πίσω από την επιτυχία τους.

Δύναμη, για τους Ταύρους, σημαίνει να μπορούν να αγοράζουν ό,τι επιθυμούν, κι έτσι δεν αισθάνονται πραγματικά επιτυχημένοι αν δεν κατακτήσουν το υψηλό βιοτικό επίπεδο που ονειρεύονται.

zwdia-fotia

Ταύρος Δύναμη

Όταν οι Ταύροι φτάσουν πράγματι στην κορυφή θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν την εξουσία που έχουν, καθώς τους αρέσει να αισθάνονται σημαντικοί και θέλουν να κερδίζουν το σεβασμό των ανθρώπων γύρω τους σαν ανταμοιβή των κόπων τους. Ωστόσο, διοικούν με καλοσύνη και ηπιότητα, αρκεί το τους να σέβεται και να υπακούει τους κανόνες που έχουν θέσει.

Οι Ταύροι αξιολογούν τον εαυτό τους με βάση την περιουσία τους και έτσι περνούν ολόκληρη τη ζωή τους συγκεντρώνοντας υλικά αγαθά. Όσο περισσότερα έχουν, τόσο πιο δυνατοί νιώθουν. Και ό,τι κατακτούν, το φυλάνε πολύ προσεκτικά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65