Ταύρος και Δυνατότητες

ωροσκοπιο-2015-taro

Κοινοποίηση:

Ταύρος

Το δυναμικό αυτού του ζωδίου είναι η τεράστια υπομονή του, η επιμονή και η αφοσίωση σε ένα σκοπό.

Αυτά τα αξιόπιστα άτομα μπορούν να δώσουν σάρκα και οστά σε σχέδια και επιχειρήματα άλλων που ανήκουν σε πιο επινοητικά ζώδια και να αντλήσουν τεράστια ικανοποίηση από τη συμβολή τους στην εκπλήρωση και στην ανάπτυξή τους.

Η αφοσίωση με την οποία ο Ταύρος κάνει το καθήκον του έχει σαν αποτέλεσμα να μαθαίνει τη δουλειά του απ’ έξω και ανακατωτά, ενώ συγχρόνως κερδίζει το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη του εργοδότη του. Μπορεί να μην είναι ο πιο προσαρμόσιμος σε έναν τομέα αλλά είναι σίγουρα αυτό που έχει τις περισσότερες γνώσεις.

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο δε ριψοκινδυνεύουν συνήθως να δημιουργήσουν δική τους επιχείρηση, εκτός και αν έχουν κάποιο ταλέντο που νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν. Για αυτό το ζώδιο της Γης, που εξουσιάζεται από την Αφροδίτη, το ιδεώδες επάγγελμα είναι κάτι σχετικό με θεραπεία ή τέχνη.

Οι περισσότεροι Ταύροι έχουν έμφυτες ικανότητες για τα λεγόμενα θετικά επαγγέλματα όπως η γεωργία, ο τραπεζικός κλάδος, οι οικοδομές. Οι Ταύροι που εργάζονται σε γραφεία νιώθουν πιο άνετα σε μεγάλες επιχειρήσεις, όπου μπορούν να ειδικευτούν σε έναν τομέα και συγχρόνως να νιώσουν την ικανοποίηση πως συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εταιρίας.

zwdia

Ταύρος

Αξιόπιστος, τίμιος και υπεύθυνος, ο Ταύρος μπορεί να αναπτύξει το δυναμικό του με την αφοσίωση και την προσήλωση στην πρακτική πλευρά της δουλειάς του. Αυτό θα του δώσει μια σταθερή βάση καθώς και οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia