Ταύρος και Φιλία

ζωδια-ταυρος-1-ερωτας

Ταύρος και Φιλία

Ο φίλος που ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου θα σας προσφέρει τσάι και κέικ ενώ θα σας δίνει καλές και σωστές συμβουλές σε όλα τα θέματα, από το πώς να κλαδέψετε την μπιγκόνια σας μέχρι ποιες πρέπει να είναι οι επενδύσεις σας.

Υπάρχει κάτι εξαιρετικά χρήσιμο στον πρακτικό τρόπο που προσεγγίζει τη ζωή. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στον Ταύρο φίλο σας.

Όταν τον χρειαστείτε, θα τρέξει να σας βοηθήσει. Είναι ευγενικός, υπομονετικός, πιστός και υποστηρίζει τους κοντινούς του ανθρώπους.

zodia-zvdia-22

Ταύρος και Φιλία

Οι Ταύροι γενικά, αργούν να δημιουργήσουν φίλους και αυτό εξαιτίας της επιφυλακτικής τους φύσης. Τους αρέσουν οι άνθρωποι με τα δικά τους ενδιαφέροντα στη ή καλλιτεχνία, μαγειρική, κηπουρική ή χειροτεχνία και που απολαμβάνουν το ύπαιθρο.

Η φιλία ενός Ταύρου, όπως και ο έρωτας, αναπτύσσεται αργά. Αλλά όταν εδραιωθεί είναι δύσκολο να σπάσει ποτέ. Ωστόσο, θα πρέπει να ελέγχουν την τάση που έχουν να θεωρούν τους φίλους τους κτήμα τους και να καλλιεργήσουν την ευελιξία στα προγράμματά τους.

xartomanteia

Ταύρος και Φιλία

Ταιριάζουν: Οι Ταύροι φαίνεται ότι αντλούν τους φίλους τους από τα ζώδια της Γης και του Νερού. Οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι είναι καλοί φίλοι και συχνά έχουν κοινά ενδιαφέροντα με τους Ταύρους, όπως και οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς. Οι Σκορπιοί μπορεί να είναι καλοί φίλοι, αλλά υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης.

Ο Ταύρος φίλος έχει μεγάλη υπομονή, επομένως εκνευρίζεται πολύ δύσκολα. Ωστόσο, θα καταφέρετε να τον ερεθίσετε αν δεν του τηλεφωνήσετε την ώρα που του υποσχεθήκατε, αν ξεχάσετε κάποιο ραντεβού σας μαζί του, αν αλλάζετε τα σχέδιά σας πολύ συχνά ή τον αντικρούσετε μπροστά σε άλλους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia