Ταύρος και Φιλοδοξίες

Ταύρος και Φιλοδοξίες

Είναι γενικά πολύ φιλόδοξοι επειδή γι’ αυτούς η επιτυχία αντιπροσωπεύει την ασφάλεια και η ασφάλεια είναι αυτό που τους ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα στη ζωή τους.

Ειδικά όταν συνοδεύεται από χρήματα, γιατί οι Ταύροι έτσι μετράνε την επιτυχία. Ένας Ταύρος διάσημος αλλά φτωχός δε θεωρεί τον εαυτό του επιτυχημένο.

Μόλο που τους αρέσει να ξοδεύουν τα λεφτά τους για να ζουν άνετε και να ντύνονται κομψά, οι Ταύροι σπάνια επιδεικνύονται.

zodia-zvdia-22

Ταύρος και Φιλοδοξίες

Παραμένουν προσγειωμένοι και δεν τους «χαλάει» η επιτυχία. Βέβαια θα μετακομίσουν σε μεγαλύτερο σπίτι, θα αγοράσουν ακριβό αυτοκίνητο, θα τρώνε πιο τακτικά έξω και θα πίνουν εκλεκτά κρασιά. Όμως αντιστέκονται στις αλλαγές, γι’ αυτό θα διατηρήσουν τους παλιούς τους φίλους και την οικογενειακή ρουτίνα και θα συνεχίσουν να ασχολούνται οι ίδιοι με το νοικοκυριό, μόλο που υπάρχει οικονομική ευχέρεια για παραδουλεύτρα.

Οι Ταύροι εργάζονται σκληρά για να πετύχουν, με υπομονή και επιμονή, με πρόγραμμα και σύστημα, και συχνά χρειάζονται χρόνια για να επιτύχουν την πολυπόθητη οικονομική άνεση που έχουν στο στόχαστρό τους. Πετυχαίνουν είτε σαν επαγγελματίες είτε σαν επιχειρηματίες.

zwdia shmera

Ταύρος και Φιλοδοξίες

Οι Ταύροι έχουν έντονες καλλιτεχνικές τάσεις και μπορούν να γίνουν διάσημοι τραγουδιστές ή γλύπτες, με την προϋπόθεση ότι θα αντέξουν την οικονομική αβεβαιότητα που συνοδεύει την πορεία προς την επιτυχία σ’ αυτά τα επαγγέλματα.

Οι Ταύροι αντιμετωπίζουν τν επιτυχία με το δικό τους τρόπο. Συνήθως τη δέχονται ψύχραιμα και συγκρατημένα, όσο εντυπωσιακή κι αν είναι. Ένα αχνό χαμόγελο είναι η μοναδική εξωτερική έκφραση του θριάμβου, έστω και αν πρόκειται για το επιστέγασμα χρόνων σκληρής δουλειάς.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia