Ταύρος και ινδάλματα

ωροσκοπος-ταρω-ζωδιο-8

Ταύρος  ινδάλματα

Οι Ταύροι δεν αγαπούν τη δημοσιότητα, αλλά τρέφουν αμέριστο θαυμασμό για την αντοχή και την αποφασιστικότητα των ανθρώπων. Εκείνων οι οποίο φτάνουν στην κορυφή τελειοποιώντας τα φυσικά χαρίσματά τους.

Το σύνθημά τους θα μπορούσε να είναι: «Η μεγαλοφυΐα είναι 10% ταλέντο και 90% σκληρή δουλειά». Ακόμα, σέβονται εκείνους που φέρνουν την ομορφιά στη ζωή μας με έναν πρακτικό τρόπο, για παράδειγμα μέσω της τέχνης και της μουσικής.

Πάντως, από τη στιγμή που οι Ταύροι θα αρχίσουν να εκδηλώνουν το ταλέντο τους, η πορεία τους θα είναι σταθερά ανοδική . Δείτε τη δουλειά της Έλα Φιτζέραλντ και του Φρεντ Αστές, αλλά και του Λεονάρντο ντα Βίντσι και του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

zodia-zvdia-22

Ταύρος  ινδάλματα

Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό θέλουν να πιστεύουν πως οτιδήποτε κάνουν οι ήρωές τους σήμερα θα έχει και αύριο την ίδια αξία. Η γη, καθώς και το βασίλειο των φυτών και των ζώων, είναι τομείς που έχουν πάντοτε μεγάλη σημασία για την ανθρωπότητα. Για αυτό και όσοι διαπρέπουν σε αυτές τις σφαίρες. Οπως για παράδειγμα ο οικολόγος Τζόναθαν Πόριτ ή ο φυσιοδίφης Ντέιβιντ Μπέλαμι, αποτελούν πάντοτε παράδειγμα προς μίμηση για τους Ταύρους.

Όμως, παρά την προσγειωμένη ιδιοσυγκρασία τους, έχουν και μια έντονα ρομαντική πλευρά. Εκείνος που θα καταφέρει να διαπεράσει το τείχος της λογικής τους και να τους παρασύρει στον κόσμο της φαντασίας, θα κερδίσει την αιώνια αφοσίωση και λατρεία τους.

chartomantia-087

Ταύρος  ινδάλματα

Οι σταθεροί Ταύροι μπορούν να μεγαλουργήσουν στην τέχνη, τη και τη φύση. Αρκεί να δουλέψουν με επιμονή για να αναπτύξουν και να τελειοποιήσουν τα χαρίσματά τους. Η θέση του κυβερνήτη τους, της Αφροδίτης, θα δείξει τον τομέα στον οποίο οι προσπάθειές τους θα έχουν καλύτερο αποτέλεσμα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love