Ταύρος και παραψυχικές ικανότητες

ζωδια-ταυρος

Κοινοποίηση:

Ταύρος

Πιστή στον τύπο του ζωδίου τους, η παραψυχική αίσθηση των Ταύρων αναπτύσσεται και αυτή αργά.

Συνήθως δεν έχουν στιγμιαίες αποκαλύψεις ή ξαφνικά οράματα, αλλά μπορεί να βιώσουν ΜΟΥΣΙΚΗ που βαθμιαία γίνονται πολύ έντονα και επίμονα.

Όπως και τα άλλα ζώδια της Γης, οι Ταύροι συχνά βιώνουν την παραψυχική αίσθησή τους διαμέσου του σώματος. Και όταν η εσωτερική τους σοφία προσπαθεί να τους αφυπνίσει, πιθανόν να νιώσουν μια πραγματικά βαθιά αίσθηση, μια αίσθηση έντασης ή αδιαθεσίας.

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Είναι μεγάλοι εραστές της φύσης, έτσι βρίσκονται στη πιο χαλαρή τους κατάσταση και επομένως στην πιο δεκτική σε παραψυχικές εντυπώσεις στο ύπαιθρο. Με τη χαλαρώνουν και συντονίζονται περισσότερο με την παραψυχική τους αίσθηση. Αν καταφέρουν να φανταστούν το αδύνατο ή το φαινομενικά αδύνατο, θα βοηθηθούν πολύ.

Οι παραψυχικές τέχνες που σχετίζονται με νομίσματα και αριθμούς, περιλαμβανομένου και του Ι Τσινγκ και της αριθμολογίας, ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου. Γενικά δεν έχουν πολύ χρόνο να αφιερώσουν στο αλλόκοτο και στο θαυμαστό. Αν ασχοληθούν με τα παραψυχικά θέματα, θα προτιμήσουν όσα έχουν κάποια πρακτική χρήση.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ταύρος

Διαθέτουν μια έκτη αίσθηση για τα οικονομικά εξαιτίας του ενδιαφέροντός τους για το χρήμα, ενώ μια έμφυτη επιφυλακτικότητα μπορεί να τους εμποδίσει να ακολουθήσουν αυτή την αίσθηση. Έλκονται από τις θεραπευτικές τέχνες.

 

Η ικανότητα του ανθρώπου της υπαίθρου να προβλέπει τον καιρό είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του Ταύρου. Συχνά παρατηρούν υποσυνείδητα κάποια σήματα και σύμβολα, όπως τον αριθμό των καρπών στα δέντρα ή την καθυστέρηση του ερχομού μιας εποχής και μαθαίνουν γρήγορα να τα ερμηνεύουν.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy