Ταύρος και Πάθος

astrologia-22

Ταύρος και Πάθος

Φαινομενικά οι Ταύροι δείχνουν γαλήνιοι και βολικοί. Είναι ήρεμοι άνθρωποι και διαθέτουν απεριόριστη υπομονή.

Συνηθίζουν να μιλούν χωρίς πολύ πάθος και ενθουσιασμό για τις ιδέες τους, αλλά τις εφαρμόζουν με σταθερότητα. Ωστόσο, κάτω από τη γαλήνια αυτή επιφάνεια, κρύβεται μια γεμάτη πάθος φύση.

Το πάθος του Ταύρου είναι πολύ διαφορετικό από το πάθος του Κριού. Καθώς ο Ταύρος είναι Σταθερό ζώδιο, το πάθος του ξυπνάει πολύ πιο δύσκολα από του Κριού, αλλά είναι πιο βαθύ και σταθερό.

zodia-zvdia-22

Ταύρος και Πάθος

Μοιάζει περισσότερο με μια φωτιά που σιγοκαίει διαρκώς, παρά με μια πυρκαγιά που φουντώνει και σβήνει το ίδιο απότομα. Το ενδιαφέρον των Ταύρων για ανθρώπους, μέρη, ιδέες ή χόμπι μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη ζωή. Η αρνητική πλευρά της σταθερότητάς τους είναι πως αποδεικνύονται συνήθως άκαμπτοι και συχνά έχουν περιορισμένους ορίζοντες.

Το πάθος των Ταύρων συνήθως εκδηλώνεται σε ό,τι έχει σχέση με την οικονομική ασφάλειά τους ή την περιουσία τους ειδικά αν θεωρούν πως αυτή βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι Ταύροι ενδιαφέρονται πολύ για τα υλικά αγαθά και η ανάγκη τους να αποκτούν ολοένα και περισσότερα μπορεί να καταντήσει μονομανία.

zwdia-taro-astra

Ταύρος και Πάθος

Οτιδήποτε έχει σχέση με το χρώμα και τη διακόσμηση του σπιτιού, τα έπιπλα, τα όμορφα αντικείμενα ή τις κάθε λογής ανέσεις, συχνά κεντρίζει το ενδιαφέρον των Ταύρων. Το ίδιο συμβαίνει και με την , την εξοχή, τους κήπους και την κηπουρική, καθώς και με πιο πρακτικές ενασχολήσεις και χόμπι.

Έχουν την τάση να αντιστέκονται σε καινούριες ιδέες επειδή φοβούνται οποιαδήποτε αλλαγή στην κοσμοθεωρία και τις συνήθειές τους. Έτσι, αν δεν προσέξουν, διατρέχουν τον κίνδυνο να γίνουν οπισθοδρομικοί, μονολιθικοί και άκαμπτοι. Πρέπει, λοιπόν, να μάθουν να ανοίγονται σε καινούριες ιδέες που ενδεχομένως θα βελτιώσουν τη ζωή τους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia