Ταύρος και Περιουσία

Ταύρος και Περιουσία

Οι Γήινοι, πρακτικοί Ταύροι φημίζονται για την προσήλωσή τους στα υλικά αγαθά αφού αυτά είναι τα πράγματα από τα οποία αντλούν την αίσθηση της ασφάλειας καιτης ευεξίας.

Απομακρύνετε αυτούς τους ανθρώπους από τα υπάρχοντά τους για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και θα τους κάνετε να υποφέρουν από κατάθλιψη και δυστυχία.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για του σπίτι τους –που πιθανόν είναι το πιο πολύτιμο απόκτημά τους και αυτό για το οποίο θα κάνουν τα πάντα για να το προστατέψουν από εξωτερικές απειλές.

zodia-zvdia-22

Ταύρος και Περιουσία

Εργάζονται πολύ και σκληρά για να αποκτήσουν περιουσία και από τη στιγμή που θα την αποκτήσουν έχουν την τάση να την περιφρουρούν ζηλότυπα.

Είναι στη φύση τους να έλκονται από τα λειτουργικά αντικείμενα καθημερινής χρήσης που είναι καλής κατασκευής και πρώτης ποιότητας, και έτσι τα έπιπλα, τα σερβίτσια, τα παλιά κηπουρικά εργαλεία ή τα δοκιμασμένα και αξιόπιστα μαγειρικά σκεύη, βρίσκονται ψηλά στη λίστα σπουδαιότητας των θησαυρών τους.

Το ίδιο ισχύει και για τους ζωγραφικούς πίνακες, τις σπάνιες αντίκες και άλλα αντικείμενα αφού η κυριαρχία της Αφροδίτης τους κάνει να προτιμούν το άνετο, το καλόγουστο και το καλλιτεχνικό –και αν τα αντικείμενα αυτά ενδέχεται να αποκτήσουν αξία τα επόμενα χρόνια, τότε τόσο το καλύτερο!

zwdia-fotia

Ταύρος και Περιουσία

Ταυτόχρονα τα σπίτια τους είναι συχνά φίσκα από αντικείμενα με κάθε ντουλάπα ξέχειλη. Όπως και τα άλλα Γήινα σφικτοχέρικα ζώδια, έτσι και οι Ταύροι βρίσκουν εξαιρετικά δύσκολο να πετάξουν οτιδήποτε στα .

Η περιουσία του Ταύρου είναι συνήθως εξαιρετικής ποιότητας. Παρόλο που δίνουν μεγάλη σημασία στο χρήμα, είναι έτοιμοι να πληρώσουν γενναία για να αγοράσουν το καλύτερο. Αυτό το γεμάτο καλαισθησία ζώδιο εκτιμά επίσης το χρώμα και την υφή –ιδιαίτερα το μαλακό δέρμα, τα πολυτελή υφαντά και το καλογυαλισμένο ξύλο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65