Ταύρος και Πνεύμα

Spiritual_Connection

Κοινοποίηση:

Ταύρος Πνεύμα

Οι Ταύροι συχνά θεωρούνται «αργόστροφοι» και «βαρετοί», εξαιτίας του αργού, προσεκτικού τρόπου με τον οποίο λειτουργεί ο νους τους.

Η είναι πως δεν τους λείπει καθόλου η εξυπνάδα. Απλά, προτιμούν να σκέφτονται μέσα σε σαφώς προκαθορισμένα πλαίσια και χρειάζονται χρόνο για να σκεφτούν όλες τις πλευρές μιας υπόθεσης πριν φτάσουν σε κάποια συμπεράσματα.

Οι Ταύροι αισθάνονται την ανάγκη να βρίσκονται σε σίγουρο έδαφος πριν εκφράσουν κάποια άποψη –αλλιώς, προτιμούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.

zodia-zvdia-22

Ταύρος Πνεύμα

Όταν όμως αποφασίσουν να μιλήσουν, μπαίνουν κατευθείαν στο θέμα και εκφράζουν με ειλικρίνεια τις σκέψεις τους. Από τη στιγμή που σκέφτηκαν κάτι καλά και το δήλωσαν δημόσια, δε βλέπουν κανένα λόγο για να ασχοληθούν ξανά με το θέμα και να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους.

Έτσι, η Σταθερή ποιότητα του ζωδίου αυτού, τους κάνει εκνευριστικά επίμονους στις ιδέες τους, έστω και αν υπάρχουν πολλά στοιχεία που τις καταρρίπτουν. Εκεί που πραγματικά εκφράζεται ο νους ενός Ταύρου, είναι στο πρακτικό επίπεδο όταν πρόκειται είτε να φτιάξει κάτι μόνος του, είτε να χρησιμοποιήσει πληροφορίες προς οικονομικά οφέλη, ή να πραγματοποιήσει τα σχέδια άλλου.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ταύρος Πνεύμα

Εκείνο που έχει σημασία για αυτούς είναι οι διανοητικές τους ικανότητες να έχουν πρακτικά αποτελέσματα. Αν πειστούν για αυτό, θα πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά, βάζοντας την κοινή τους λογική και την άφθονη αποφασιστικότητά τους σε πλήρη λειτουργία.

Οι προσγειωμένοι Ταύροι απεχθάνονται να «σκέφτονται για να αισθάνονται» και αισθάνονται άσχημα με αφηρημένες έννοιες και ξαφνικές, τολμηρές εμπνεύσεις. Προτιμούν το γνωστό και ασφαλές και απολαμβάνουν να πραγματοποιούν τις ιδέες των άλλων ζωδίων.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65