Ταύρος και Προβλήματα

zwdia-tavros-toro

Ταύρος και Προβλήματα

Παρόλο που δεν είναι πάντα εμφανές, τα περισσότερα του Ταύρου έχουν σχέση με την υλική ασφάλεια –ή την ανασφάλεια.

Οι Ταύροι βλέπουν το σπίτι τους, τη δουλειά τους και τη σχέση τους σαν αποδείξεις της οντότητάς τους. Όταν απειλείται ένα από αυτά, τότε αρχίζουν τα προβλήματα.

Έχουν την τάση να βλέπουν τα πάντα –ακόμα και τους ανθρώπους –σαν υπάρχοντα.

zodia-zvdia-22

Ταύρος και Προβλήματα

Αποφασίζουν να τα αποκτήσουν και όταν το πετύχουν γαντζώνονται πάνω τους. Μερικές φορές αυτό τους οδηγεί στο να επιμένουν σε πράγματα –στις ιδέες, στους έρωτες, στα αντικείμενα – που έχουν χάσει πια τη χρησιμότητά τους. Άλλες φορές πάλι, αυτή η κτητικότητά τους, τους κάνει να χάνουν αυτό που φοβούνται πάνω από όλα μήπως χάσουν.

Γενικά αντιδρούν με δύο τρόπους όταν τους παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα: ή προσπαθούν να το κατεδαφίσουν περνώντας από πάνω του σαν μπουλντόζα, ή μένουν ριζωμένοι εκεί που είναι και ελπίζουν πως θα εξαφανιστεί μόνο τους.

xartomanteia

Ταύρος και Προβλήματα

Επειδή έχουν την τάση να υιοθετούν άκαμπτους τρόπους σκέψης, συχνά παραβλέπουν τις παρακαμπτήριες που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν κατευθείαν στην καρδιά του προβλήματος. Σε άλλες περιπτώσεις καθυστερούν τόσο πολύ να αντιδράσουν ώστε αυτό που άρχισε σαν μικρό πρόβλημα έχει γίνει μεγάλη κρίση. Ευτυχώς οι Ταύροι αντιμετωπίζουν πολύ καλύτερα τα προβλήματα των άλλων. Όταν δεν απειλείται η δική τους ασφάλεια είναι φρόνιμοι, βαθυστόχαστοι και ξέρουν να υποστηρίζουν τους άλλους.

Ο Ταύρος είναι ίσως το πιο πεισματάρικο ζώδιο και πολύ λίγοι Ταύροι τα βγάζουν πέρα με οποιαδήποτε αλλαγή. Αυτό καθαυτό αποτελεί πρόβλημα και μπορεί να τους εμποδίσει να κάνουν το είδος των αλλαγών που απαιτούν ορισμένα προβλήματα. Αυτό που πρέπει να μάθουν είναι να έχουν περισσότερη ευελιξία.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra