Ταύρος και Σχέσεις

zevgari

Ταύρος και Σχέσεις

Ο Ταύρος, παρ’ όλο τον αισθησιασμό και τη σεξουαλικότητά του δεν έχει τάση για πολλαπλές ερωτικές περιπέτειες.

Η Σταθερή ιδιότητα του ζωδίου του, σε συνδυασμό με το Γήινο στοιχείο, τον κάνει να προτιμάει τους σταθερούς, μακροχρόνιους δεσμούς και να αποφεύγει περαστικούς έρωτες.

Επίσης, από τη στιγμή που ο Ταύρος θα κατασταλάξει σε μια σχέση δεν του αρέσει να χαλάει τη ρουτίνα του, δεν του αρέσει καθόλου η αλλαγή.

zodia-zvdia-22

Ταύρος και Σχέσεις

Όσο ο Ταύρος είναι ικανοποιημένος από μια σχέση, είναι απίθανο να ψάξει για άλλη Αν όμως είναι δυστυχισμένος, ιδιαίτερα όταν ο παρτενέρ του δεν του προσφέρει τη σεξουαλική ικανοποίηση που είναι τόσο σημαντική για αυτόν, τότε είναι μοιραίο να τον απατήσει.

Σ’ αυτή την περίπτωση, ο παθητικός Ταύρος θα περιμένει να μπει στη ζωή του ο καινούριος έρωτας, αλλά δε θα βγει να τον αναζητήσει. Η καινούρια αυτή σχέση θα εξελιχθεί μάλλον αργά γιατί ο επιφυλακτικός Ταύρος θέλει να δημιουργήσει μια βαθιά φιλία με τον καινούριο σύντροφο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ταύρος και Σχέσεις

Για αυτό τον λόγο οι συναισθηματικοί δεσμοί του Ταύρου έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας με ζώδια που προτιμούν την άνεση και την ασφάλεια μιας μόνιμης, μακροχρόνιας σχέσης απ’ τη συγκίνηση μιας σύντομης περιπέτειας. Γιατί σ’ αυτές τις περιπτώσεις και τα δύο μέρη βλέπουν το δεσμό σαν ένα βήμα προς κάτι μονιμότερο, πράγμα που υπόσχεται στον Ταύρο τη σταθερότητα που αναζητεί.

Η τέλεια σχέση για τον Ταύρο είναι αυτή που ικανοποιεί απόλυτα τις αισθήσεις του. Αυτό το ζώδιο λατρεύει κυριολεκτικά τις απολαύσεις, εύγευστα φαγητά, έξοχα αρώματα, ακριβά υφάσματα, τη , την όπερα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia