Ταύρος και Τύχη

zwdia-tyxh

Ταύρος και Τύχη

Σπάνια αφήνονται στην τύχη και προτιμούν να δημιουργούν μόνοι τους τη δική τους καλοτυχία, στο αργό, αλλά σταθερό τους ταξίδι προς μια ζωή γεμάτη νεση και ευκολίες.

Πολλοί Ταύροι γίνονται πλούσιοι και παρόλο που πιθανόν να προκαλούν φθόνο στους άλλους, η επιτυχία τους είναι αποτέλεσμα επίμονης, αποφασιστικής προσπάθειας, συνδυασμένης με την ικανότητα να διαχειρίζονται σωστά τους πόρους τους.

Τους αρέσει να νιώθουν ασφαλείς και σίγουροι, έτσι δε βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα, ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά και σκέφτονται το θέμα αρκετές φορές.

zodia-zvdia-22

Ταύρος και Τύχη

Επειδή είναι επίσης και αρκετά διαισθητικοί, είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα και συχνά βγαίνουν από μια άσχημη κατάσταση αλώβητοι.

Χάρη στη μεγάλη επιμονή τους οι περισσότεροι Ταύροι μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα «τυχερό διάλειμμα». Προσηλώνουν την προσοχή τους σε μακρόχρονους στόχους και εργάζονται σκληρά για να τους πετύχουν. Μπορεί να διαλέγουν τους ίδιους αριθμούς λαχείου κάθε εβδομάδα και αυτή η επιμονή τους να ανταμειφθεί.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ταύρος και Τύχη

Αλλά μπορεί να υποστούν και απώλειες εξαιτίας της απροθυμίας τους να διακινδυνέψουν και της αντίστασής τους στην αλλαγή. Είναι αγαπητοί στους συναδέλφους και τους προϊσταμένους τους, γιατί είναι αξιόπιστοι και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν και συχνά πετυχαίνουν αναγνώριση ή υπεροχή, κάτι που οι άλλοι εκλαμβάνουν σαν καλοτυχία.

Οι Ταύροι θέλουν το καλύτερο στη ζωή, έτσι αφιερώνουν πολύ χρόνο στην επίτευξη των στόχων τους. Η επιτυχία τους τις περισσότερες φορές οφείλεται ελάχιστα στην τύχη, ενώ μπορεί άνετα να αποδοθεί στη σκληρή δουλειά και στις έξυπνες επενδύσεις. Συχνά παίζουν έχοντας κατά νου μακροπρόθεσμα .

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia