Ταύρος και Χαρακτήρας

το-ζωδιο-του-ταυρου

Ταύρος και Χαρακτήρας

Η φωτεινή πλευρά: Ο Ταύρος ως προσωπικότητα είναι υπομονετικός, επίμονος και αξιόπιστος.

Οι άνθρωποι, γενικά, ξέρουν πάντα πού βρίσκονται με τον Ταύρο εκτός και αν κάνουν το λάθος να το παρατραβήξουν. Η προσωπικότητα του Ταύρου είναι επίσης θερμή, αισθησιακή και εκτιμά τα όμορφα πράγματα.

Καθώς ο Ταύρος κινείται σταθερά από μια ανάγκη για ασφάλεια, το ζώδιο αυτό είναι συχνά πολύ καλό στους επιχειρησιακούς τομείς.

zodia-zvdia-22

Ταύρος και Χαρακτήρας

Έτσι μπορεί να το εμπιστευθεί κανείς για να σχεδιάσει και να εκτελέσει έργα με πολλή προσοχή και με σημασία στη λεπτομέρεια. Εκτιμά επίσης το και θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για την προστασία του.

Η σκοτεινή πλευρά: Δυστυχώς η προσωπικότητα του Ταύρου μπορεί να τον κάνει να αφοσιωθεί στην αυτοσυντήρησή του και τόσο επιφυλακτικό όταν προσεγγίζει οτιδήποτε καινούριο, ώστε να γίνει βαρετός. Ωστόσο, πολλοί είναι πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν μια κουραστική βραδιά λόγω της εξαιρετικής τροφής που σερβίρετε στα δείπνα των Ταύρων. Όταν βρίσκονται στις καλές τους είναι οι χαρακτηριστικοί «δυνατοί, σιωπηλοί τύποι», αλλά συχνά παρουσιάζονται αδαείς και επίμονα πεισματικοί.

zwdia-taro-astra

Ταύρος και Χαρακτήρας

Έχουν δύο ακόμη δυσκολίες στις σχέσεις  τους: ο θυμός τους αργεί να εκδηλωθεί αλλά όταν ξυπνήσει είναι τρομακτικός. Επιπλέον έχουν μια τάση για κυριαρχία. Η σεξουαλική ζήλια, ένα ακόμα ελάττωμα του ζωδίου, μπορεί να οδηγήσει σε εκρήξεις θυμού.

Η τυπική προσωπικότητα του Ταύρου είναι γήινη, συμπαγής και ανθεκτική, έχει την ιδιότητα να συνεχίζει με σταθερή επιμονή όταν όλοι οι άλλοι έχουν αποσυρθεί. Ωστόσο, τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό μπορεί να αντιστέκονται σθεναρά σε κάθε αλλαγή γιατί δεν είναι ικανά να προσαρμοστούν σε νέους και νεωτεριστικούς τρόπους σκέψης.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy