Ταύρος και Χιούμορ

Κοινοποίηση:

Οι αισθησιακοί Ταύροι είναι γνωστοί για τη ρεαλιστική αίσθηση του χιούμορ. Ψυχαγωγούνται ιδιαίτερα με τις σωματικές κινήσεις κάθε είδους.

Ενώ φημίζονται για το ρομαντισμό και τη βαθιά ανάγκη για ομορφιά και πολυτέλεια, οι Ταύροι μπορεί να βρουν το σεξ πολύ αστείο. Ένας λιγότερο ρεαλιστής σύντροφος ίσως ταραχτεί από την ικανότητα του Ταύρου να γελά πριν, μετά, αλλά ακόμα και την ώρα που κάνει έρωτα. Ωστόσο, σκοπός του δεν είναι να προσβάλει, απλώς έχει μια περίεργη αίσθηση του χιούμορ.

Και αφού τα πάντα έχουν το αντίθετό τους, υπάρχουν και μερικοί Ταύροι που είναι μάλλον σεμνότυφοι και πολεμούν τις φυσικές τους τάσεις. Αποδοκιμάζουν το χοντρό χιούμορ και μπορεί να ενοχληθούν από μια κωμωδία πολύ πεζή και χοντροκομμένη.

zodia-zvdia-22

Αν ένας Ταύρος σας πει ένα ανέκδοτο θέλει να είναι βέβαιος ότι το καταλάβατε. Για αυτό μπορεί να το επαναλάβει αρκετές φορές –και ενώ ο ίδιος το βρίσκει όλο και πιο αστείο, το χαλάει για τους άλλους.

Οι Ταύροι δεν απολαμβάνουν ιδιαίτερα τα πνευματώδη λογοπαίγνια, ή οτιδήποτε δεν είναι ολοφάνερα αστείο –εκτός και αν τέτοιου είδους τάσεις τονίζονται από το γενέθλιο χάρτη τους. Τους αρέσουν οι αθυρόστομες κωμωδίες που περιλαμβάνουν αρκετά χοντροκομμένα αστεία. Λίγοι είναι οι Ταύροι με ολοκληρωτική έλλειψη χιούμορ.

Μερικές φορές το χιούμορ του Ταύρου πιθανόν να παρουσιάζει την ποιότητα του αντίθετου ζωδίου, του Σκορπιού. Αυτό σκοτεινιάζει το πνεύμα τους, του προσδίδει μια σαρκαστική αιχμή. Η μαύρη κωμωδία, μπορεί τότε να τους αρέσει, αν και σπάνια παύουν να θεωρούν τις πιο θεμελιώδεις στιγμές της ζωής εξαιρετικά αστείες.