Ταύρος και Χρήμα

Ταύρος και Χρήμα

Αυτοί που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Ταύρου δίνουν συνήθως την εντύπωση πολύ μεθοδικών ανθρώπων. Ωστόσο, κάτω από τη συντηρητική βιτρίνα, κρύβεται μεγάλη δόση φιλοδοξίας.

Η ανάγκη τους να αποδείξουν την αξία τους, τους οδηγεί να αναζητούν παθιασμένα την ασφάλεια, πράγμα που πετυχαίνουν συγκεντρώνοντας χρήματα.

Το εκλεπτυσμένο γούστο τους τους κάνει θαυμάσιους συλλέκτες, αλλά θα αγοράσουν ένα όμορφο κομμάτι και για προσωπική προβολή. Γι’αυτό οι Ταύροι που δεν έχουν αυτοπεποίθηση, έχουν πάντα οικονομικής φύσης.

zodia-zvdia-22

Ταύρος και Χρήμα

Δυστυχώς, οι Ταύροι δεν είναι πάντα μετρημένοι στις συνήθειές τους. Και από τη στιγμή που θα αρχίσουν να βαδίζουν στη λεωφόρο τς επιτυχίας, κινδυνεύουν να χάσουν την ικανότητα να διακρίνουν ανάμεσα στην ανάγκη και την απληστία.

Το κυνήγι του χρήματος μπορεί να τους γίνει πάθος, συχνά κρύβοντας μια εσωτερική έλλειψη ισορροπίας, παρ’όλο που εξωτερικά μπορεί να μοιάζει με αγώνα για βελτίωση της κοινωνικής τους θέσης, Πολλοί Ταύροι έχουν αναμφισβήτητη ικανότητα να βγάζουν χρήματα, αλλά τους είναι δύσκολο να παραμείνουν ευχαριστημένοι μ’αυτά που έχουν.

taro-zodia-76

Ταύρος και Χρήμα

Και βέβαια,όταν τα πλούτη έρθουν, ο προσεκτικός Ταύρος, που τόσο αγαπά τη σιγουριά και την ασφάλεια, θα φροντίσει να σιγουρευτεί πως δεν υπάρχει κίνδυνος να τα χάσει ποτέ. Ωστόσο, οι Ταύροι είναι καλόκαρδοι και γενναιόδωροι. Δε θα διστάσουν να απλώσουν το χέρι τους στις οικονομίες τους για να βοηθήσουν κάποιον που έχει ανάγκη.

Οι Ταύροι είναι σταθεροί και ειλικρινείς με τον εαυτό τους. Τα πλούτη τους δίνουν αίσθηση ασφάλειας, και περνούν τη ζωή τους κυνηγώντας αυτά που θεωρούν «τα ωραία πράγματα της ζωής”. «Έχω” είναι το ρήμα που χρησιμοποιούν συχνά. Ωστόσο, μερικές φορές γίνονται άπληστοι.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia