Ταύρος και Υγεια

Ταύρος και Υγεια

Από τη φύση τους είναι αργοί και επίμονοι. Βολεύονται σε μια άνετη κατάσταση και χρειάζονται πολλή προσπάθεια για να πειστούν να αλλάξουν.

Όμως, ενώ γενικά έχουν γερές αρχές, η τάση τους προς τις απολαύσεις της ζωής συχνά τους οδηγεί σε υπερβολική ανοχή. Δεν υπάρχει τίποτα που να τραβάει τους Ταύρους περισσότερο από τις πλούσιες και γλυκές τροφές και τίποτα πιο δύσκολο για αυτούς να αρνηθούν.

Αλλά η πειθαρχία στους κανόνες διατροφής είναι απαραίτητη για την καλή τους υγεία.

zodia-zvdia-22

Ταύρος και Υγεια

Ο Ταύρος κυβερνά το θυρεοειδή που ρυθμίζει το μεταβολισμό. Αν δεν αποφύγουν τις πολλές θερμίδες  στη διατροφή τους, θα τους βασανίζουν προβλήματα  βάρους μετά από κάποια ηλικία.

Η άσκηση είναι άλλο ένα κλειδί για την υγεία του Ταύρου. Δεν είναι εύκολο όμως να πείσεις τους συνήθως παθητικούς Ταύρους για αυτό, αφού θεωρούν το υπερβολικό βάρος σαν «απαραίτητο κακό» της ζωής. Τους αρέσει όμως ο χορός και οι αισθησιακές θεραπείες, όπως το μασάζ και η σάουνα.

taro-zodia-76

Ταύρος και Υγεια

Αυτό το ζώδιο κυβερνά ακόμα το λαιμό, τον αυχένα και τη φωνή. Όταν το παρακάνουν συχνά προκαλείται υπερένταση στους μυς αυτής της περιοχής ή λαρυγγίτιδα. Τακτικές μαλάξεις θα ανακουφίσουν τους μυς του λαιμού. Το φυσικό τους αδύνατο σημείο στο λαιμό μπορεί να οδηγήσει σε κρυολογήματα που κρατάνε πολύ. Οπότε θα πρέπει να ξανασκεφτούν τη διατροφή τους και να αρχίσουν κάποιο είδος γυμναστικής.

Ο λαιμός είναι παραδοσιακά ένα ευαίσθητο σημείο των Ταύρων και προβλήματα εδώ δείχνουν μια άρνηση να αλλάξουν. Οι Ταύροι χρειάζεται να κοιτούν κριτικά τις συνήθειές τους και να καταλάβουν ότι μόνο αυτοί μπορούν να αλλάξουν την υγεία τους προς το καλύτερο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw