Ταύρος και Χωρισμός

tayros-xwrismos-zwdia-2015-taro

Κοινοποίηση:

Με Σταθερή ποιότητα και τη Γη σαν στοιχείο, ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που χωρίζει δύσκολα. Παρ’ όλα αυτά. Το πείσμα, που είναι μια από τις κυριότερες ιδιότητες αυτού του ζωδίου, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μεγάλο βάσανο όσο αφορά τη διακοπή μιας σχέσης. Οι Ταύροι χρειάζονται ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να παραδεχτούν ότι υπάρχει πρόβλημα. Κι αν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο η διαδικασία του χωρισμού πραγματοποιείται με άγχος. Οι Ταύροι δεν αντέχουν να χωρίζουν με ανθρώπους ή πράγματα που τους πρόσφεραν ασφάλεια στο παρελθόν.

 
Ακόμα και οι μικροί, πρόσκαιροι χωρισμοί είναι άβολοι για τους Ταύρους επειδή μισούν οτιδήποτε ενοχλεί τη ρουτίνα τους. Ακόμα κι η απλή αναφορά της λέξης «δοκιμαστικός» χωρισμός μπορεί να τους κάνει να πεισμώσουν και να ετοιμαστούν να υπερασπίσουν το «γάμο» τους με κάθε τίμημα. Είναι άνθρωποι που πιστεύουν ακράδαντα ότι μπροστά στο χωρισμό, είναι προτιμότερα τα πάντα. Συχνά είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν να ζήσουν χωριστά κάτω από την ίδια στέγη, όσο μπορεί να διαρκέσει αυτή η κατάσταση. Οι Ταύροι που έχουν υποβληθεί στο τραύμα του χωρισμού, συχνά χρειάζονται πολύ χρόνο για να ξανασταθούν στα πόδια τους και να ξαναρχίσουν να εμπιστεύονται τους άλλους. Είναι απίθανο να εξακολουθήσουν να είναι φίλοι με τον πρώην σύντροφό τους αφού οι Ταύροι συνήθως δυσκολεύονται να ξεχάσουν τον πόνο και την ταραχή που ένιωσαν.

 
Ο Ταύρος είναι ζώδιο που αντιπαθεί την αλλαγή περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και που θα κάνει ουσιαστικά τα πάντα για να κρατήσει μια σχέση. Ο χωρισμός είναι συνήθως το τελευταίο τους καταφύγιο και οι Ταύροι ίσως προτιμήσουν να υποφέρουν χρόνια ολόκληρα δυστυχίας παρά να διαλύσουν μια σχέση που είναι ξεκάθαρο ότι έχει ήδη τελειώσει.

zodia-zvdia-22