Τι φοβάται το ζώδιο του Ταύρου

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-ταυρου

Ταύρος φόβος

Γιατί ο Ταύρος ασχολείται με τόσο πάθος με την κατασκευή κτιρίων, τις τραπεζικές εργασίες, τις καλλιέργειες, τα χρήματα και τα υλικά αγαθά;

Όλοι αυτοί οι τομείς δεν προσφέρουν σε όλους μια αίσθηση ασφάλειας, κάνοντάς μας να πιστεύουμε πως η ζωή μας αύριο δε θα είναι πολύ διαφορετική από σήμερα;

Μήπως προσπαθεί, συνειδητά ή όχι, να εμποδίσει το γκρέμισμα του σπιτιού, την κατάρρευση του οικονομικού συστήματος και την πείνα που ίσως απειλήσει τη χώρα;

zodia-zvdia-22

 

Αν συνέβαινε μία από αυτές τις καταστροφές θα επικρατούσε χάος στη κοινωνία, αλλά σε πιο προσωπικό επίπεδο, όλα αυτά θα σήμαιναν εκείνο που οι Ταύροι φοβούνται πάνω από όλα: την αλλαγή.

Ξέρουν ότι τα πράγματα δεν μένουν ίδια για πάντα, αλλά και πάλι, φοβούνται πως θα αλλάξουν πολύ γρήγορα και απότομα. Η ανάγκη τους να διατηρήσουν τα πράγματα σταθερά και αμετάβλητα εξηγεί τη μανία τους να αποκτούν όλο και περισσότερα –χρήματα, υλικά αγαθά, ανθρώπους.

Ακόμα, εξηγεί γιατί επιμένουν να έχουν ένα καθορισμένο πρόγραμμα στη ζωή τους και πεισματικά αντιστέκονται σε οποιαδήποτε εξωτερική παρεμβολή. Το πρόβλημα που παρουσιάζει για τον Ταύρο η στάση αυτή είναι πως χωρίς αλλαγή δεν υπάρχει πρόοδος.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ταύρος φόβος

Είτε από υλική άποψη, είτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Με τον αιώνιο φόβο τους ότι θα χάσουν αυτό που έχουν, οι Ταύροι όχι μόνο μειώνουν τις πιθανότητες να αποκτήσουν περισσότερα.Αλλά διατρέχουν και τον κίνδυνο να απομακρύνουν τους ανθρώπους που αγαπάνε έτσι καθώς τους πνίγουν με την υπερβολική τους.

Οι Ταύροι φοβούνται οτιδήποτε μπορεί να ανατρέψει τη παρούσα τάξη των πραγμάτων και τη θέση τους μέσα σε αυτή. Βαθιά μέσα τους είναι συντηρητικοί και τίποτα δεν μπορεί να τους αναστατώσει τόσο όσο η σκέψη πως απειλείται ο τρόπος που έχουν συνηθίσει να ζουν.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera