Την θέλεις; Κάνε την να γελάσει…

kane-mia-gynaika-zvdia

Κοινοποίηση:

Όποια και αν ρωτήσεις, κάθε γυναίκα θα σου πει το ίδιο πράγμα. Θέλει έναν άντρα που να την κάνει να γελά. Είναι ένα παγκόσμιο γεγονός για όλους αυτούς που απολαμβάνουν το γέλιο. Μόνο αυτό ψάχνει μια γυναίκα; Όχι, αλλά αν είσαι αστείος, σίγουρα θα αυξήσεις τις πιθανότητες να την κατακτήσεις.

 

Το γέλιο είναι παγκόσμια γλώσσα από μόνη της. Μερικοί άνθρωποι μιλούν την ίδια γλώσσα και κάποιοι άλλοι όχι. Το θέμα με το χιούμορ είναι πως η διαφορετική αίσθησή του είναι κάτι μόνιμο. Είναι πιθανό να βρίσκει κάποιος διαφορετικά πράγματα αστεία με τον καιρό –όπως επίσης και με την ηλικία –αλλά είναι απίθανο να αλλάξεις το χιούμορ σου σαν ενήλικας. Όταν ένας άντρας μπορεί να κάνει μια γυναίκα να γελάσει, τουλάχιστον ξέρει πως μιλάνε την ίδια γλώσσα. Και αυτή είναι μία πολύ καλή αρχή.

 

Το χιούμορ αποκαλύπτει πολλά για ένα άτομο –περισσότερα από όσα περιμένεις. Υπάρχουν μία ασυνεπής θεωρία για το χιούμορ. Η ασυνεπής αυτή θεωρία δηλώνει πως βρίσκουμε κάποια πράγματα αστεία όταν το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται με τις προσδοκίες μας. Όταν ένα ανέκδοτο ξεκινά, ή μία πραγματική ιστορία, το μυαλό μας προσπαθεί να αναπαράγει την κατάσταση αυτόματα, με αποτέλεσμα να περιμένουμε τη συνέχεια.

zodia-zvdia-22

 

Η αναμονή αυτή είναι λογική σκέψη συνδυασμένη με συναίσθημα, βασισμένη σε παρελθοντικές μας εμπειρίες. Μαντεύουμε τι θα συμβεί μετά συγκρίνοντας αυτό που συμβαίνει τώρα με αυτό που μας είχε συμβεί παλιότερα. Όταν όμως το αποτέλεσμα είναι αναπάντεχο, το μυαλό μας βιώνει ξαφνικά ένα νέο σετ σκέψεων και συναισθημάτων που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που περιμέναμε. Αυτός ο ξαφνικός διακόπτης στη σκέψη και το συναίσθημα, σύμφωνα με την ασυνεπή θεωρία, είναι αυτό που ερμηνεύουμε ως αστείο.

 

Αυτό μας λέει δύο πράγματα. Αρχικά, για να είναι κάτι αστείο, πρέπει να είναι αναπάντεχο. Δεύτερο, όταν ξέρουμε τι βρίσκουν οι άνθρωποι αστείο και τι όχι, κατανοούμε ξεκάθαρα τι θεωρούν συνηθισμένο και τι ασυνήθιστο. Το ασυνήθιστο είναι αστείο. Το συνηθισμένο είναι βαρετό και αναπάντεχο.

 

Έτσι ρίχνουμε μία ματιά στην διαδικασία της σκέψης τους, στον τρόπο που λειτουργεί το μυαλό τους και μία μικρότερη ματιά στο παρελθόν τους. Φυσικά, πολλά πράγματα μπορεί να είναι αναπάντεχα και καθόλου αστεία, αλλά συνήθως ισχύει το αντίθετο. Αυτός είναι ο λόγος που μερικοί άνθρωποι έχουν ανέμελο και σχεδόν παιδικό χιούμορ, ενώ άλλοι απαίσιο.

 

Όσο πιο σκοτεινό είναι το χιούμορ, τόσο πιο σκοτεινό είναι το άτομο. Όταν κατανοήσεις το χιούμορ ενός ανθρώπου μπορείς να καταλάβεις και τον χαρακτήρα του. Φυσικά, δεν είναι κάτι το εύκολο, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν καθημερινά να κρύψουν την πραγματική τους φύση.

 

Όπως και να έχει, όταν μία γυναίκα θεωρήσει έναν άντρα αστείο, πιστεύει πως το χιούμορ τους είναι παρόμοιο και έτσι έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους. Είναι πιθανό να έχουν παρόμοιες εμπειρίες, πιστεύω και τρόπο με τον οποίο βλέπουν τον κόσμο. Όταν μία γυναίκα θεωρεί έναν άντρα αστείο, νιώθει πιο κοντά του καθώς διαισθάνεται πως μπορεί να καταλάβει ο ένας τον άλλον.

 

Ξέχωρα από αυτό, το γέλιο μας κάνει να αισθανόμαστε απίστευτα όμορφα. Είναι ένα υπέροχο αφροδισιακό. Το γέλιο μας κάνει να νιώθουμε ζωντανοί και χαρούμενοι.

 

Όταν κάνεις μια γυναίκα να γελά, την κάνεις πραγματικά χαρούμενη. Έτσι, όταν είναι χαρούμενη εξαιτίας σου, θα σε συμπαθήσει για αυτό. Δεν είναι και πυρηνική φυσική. Αν δεν μπορείς να την κάνεις να γελάσει, τότε το πιθανότερο είναι να μην θέλει να περνά χρόνο μαζί σου.

 

Σίγουρα δεν θα θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή της μαζί σου. Μία ζωή χωρίς γέλιο δεν είναι πραγματική ζωή. Το γέλιο είναι διασκέδαση και μία σχέση πρέπει να είναι διασκεδαστική για να λειτουργήσει. Αν δεν μπορείς να φέρεις διασκέδαση στην σχέση σου, τότε μάλλον δεν ταιριάζεις μαζί της. Ανακάλυψε αυτά που θεωρεί αστεία και τρέλανέ την.

 

Στην πραγματικότητα, το να κάνεις μία γυναίκα να γελάει είναι ο μοναδικός τρόπος να μπεις μέσα στη καρδιά της. Δεν χρειάζεται να της προκαλέσεις υστερία, ούτε να πεθάνει από τα γέλια.

 

Όμως αν δεν λαμβάνεις χαμόγελα και γελάκια, τότε σίγουρα κάτι δεν κάνεις σωστά. Όταν μπορέσεις να κάνεις μία γυναίκα να περιμένει το γέλιο, τη διασκέδαση και την απόλαυση μαζί σου, τότε θα δεις το πρόσωπό της να λάμπει κάθε φορά που σε βλέπει. Όταν το καταφέρεις αυτό, τότε είναι δική σου. Αν και εσύ τώρα λάμπεις με τον ίδιο τρόπο επειδή σε κάνει να γελάς και να χαμογελάς όλη την ώρα, τότε υπάρχει πραγματικός έρωτας.