Το ζώδιο του Ταύρου

maxresdefault (1)

Το ζώδιο του Ταύρου

Το ζώδιο του Ταύρου Αρνητικό ζώδιο. Ζώδιο της Γης.

Κυρίαρχος πλανήτης: Αφροδίτη

Αντιπροσωπεύει τη σταθερότητα, την αποφασιστικότητα, την πίστη, την καλαισθησία, τη μεγαλοπρέπεια. Αγαπά την πολυτέλεια, έχει δυνατή θέληση και μεγάλη αντοχή. Στον Ταύρο αντιστοιχεί ο μύθος της αρπαγής της Ευρώπης.

zodia-zvdia-22

Ο Ταύρος που ξέρουμε από τις ταυρομαχίες και το μεγαλόπρεπο ζώο, που ήρεμα, ξεκουράζεται ακίνητο, είναι, όσο και αν μας φαίνεται περίεργο –οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Αν είστε αρκετά έξυπνοι, ώστε να μην προκαλέσετε την οργή του, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Γιατί ο Ταύρος είναι από τη φύση του γαλήνιος. Αν αμφιβάλλετε για αυτό, προσέξτε πόσο υπομονετικά ακολουθεί το κοπάδι του. Δεν υπάρχει σε αυτόν ίχνος νευρικότητας –αλλά αυτό οφείλεται στο ότι κάπου κοντά του υπάρχει κάποιος άλλος, που του αφήνει τα απαραίτητα περιθώρια ελευθερίας.

xartomanteia

Το ζώδιο του Ταύρου

Τα ίδια κύρια χαρακτηριστικά έχουν και οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο αυτό. Οι Ταύροι είναι από τη φύση τους ήρεμοι και αξιαγάπητοι άνθρωποι και τους αρέσει να συνυπάρχουν αρμονικά με τους άλλους. Ποτέ δεν θα προκαλέσουν καυγάδες –το αντίθετο, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τους αποφύγουν Βέβαια καλό είναι να μην κάνουμε κατάχρηση της υπομονής τους, γιατί τότε τα πράγματα αγρεύουν.

Αν ένας Ταύρος θυμώσει ή πληγωθεί, θα αργήσει να συγχωρέσει και θα αργήσει ακόμη περισσότερο να ξεχάσει αυτό που συνέβη. Ένα Ταύρο που έχει θυμώσει, θα τον δούνε να κουνά ασυναίσθητα νευρικά τα πόδια του τα οποία συνήθως είναι μικρά αναλογικά με το σώμα του.

Ο Ταύρος είναι σταθερό ζώδιο –ανήκει στα ζώδια της Γης. Οι συνήθειες, η συμπεριφορά και η εμφάνισή του είναι πολύ προσεγμένες. Δεν κάνει τίποτε από παρόρμηση της στιγμής και δεν αλλάζει κάτι στη ζωή του όταν είναι ευχαριστημένος από αυτό.

zodia-astra-tarot

Το ζώδιο του Ταύρου

Σταθερός στις απόψεις του, είναι πολύ πρακτικός στη ζωή του. Ο Ταύρος δεν κάνει ποτέ άπιαστα ονειρα , ούτε ζητάει τα αδύνατα: κάθε φιλοδοξία του θα βρίσκεται μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του μιας και ο Τύρος είναι ρεαλιστής, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την υλιστική πλευρά τη ζωής. Σε αυτό τον τομέα, οι Ταύροι έχουν πολύ ανεπτυγμένη την αίσθηση της ιεραρχήσεως των αξιών.

Παρόλα αυτά, ο πλανήτης που κυβερνά τον Ταύρο είναι η Αφροδίτη και η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης. Σε ότι αφορά τα αισθηματικά  ζητήματα, εδώ βρίσκεται η ρομαντική πλευρά του Ταύρου. Ευτυχώς, δεν χάνει τον έλεγχο: παρότι θα μπορούσε να ερωτευτεί κάποιον εντελώς ακατάλληλο για αυτόν, όταν έρθει η ώρα να επισημοποιήσει το δεσμό του, το αισθητήριό του θα τον συμβουλέψει να μην το κάνει.

zwdia

Το ζώδιο του Ταύρου

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ταύροι είναι ψυχροί υπολογιστές που θα πουλήσουν την για το χρήμα ή την κοινωνική θέση, αλλά περισσότερο ότι είναι συνήθως, αρκετά τυχεροί και συναντούν τελικά κάποιον, με τον οποίο να ταιριάζουν και στην καθημερινότητα της ζωής.

Αυτός είναι ο λόγος που α διαζύγια είναι σπάνια, ανάμεσα στους Ταύρους: ποτέ δεν παντρεύονται βιαστικά, για αυτό και σπάνει μετανιώνουν. Παρότι ζητούν από το σύντροφό τους απόλυτη αφοσίωση, δεν αντιστέκονται στον πειρασμό να φλερτάρουν λίγο, πότε-πότε. Αυτό είναι όμως κάτι, χωρίς ιδιαίτερη σημασία για αυτούς. Είναι τελικά, πολύ πιστοί.

Δεν τους αρέσει ιδιαίτερα να ρισκάρουν σε επιχειρήσεις, μια και είναι πολύ προσεκτικοί. Αυτό, μπορεί να μειώσει την πιθανότητα επιτυχίας τους, αφού έτσι, δεν εξαντλούν τις δυνατότητές τους και δεν δίνουν στον εαυτό τους την ευκαιρία να ανακαλύψει ότι έχει τελικά, πιο πολλές ικανότητες από όσες νομίζει. Ο Ταύρος είναι ικανός να κάνει καταπληκτικά παζάρια –έχει βέβαια, και την απαραίτητη υπομονή.

zwdia

Το ζώδιο του Ταύρου

Όταν ο Ταύρος αναλάβει κάτι παρόμοιο, είναι σίγουρο ότι θα πετύχει με τον καλύτερο τρόπο το σκοπό του. Από την άλλη μεριά, αν και δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που κάνει πειράματα, είναι αυτός που α βάλει σε σταθερή βάση τις «πειραματικές» ιδέες των άλλων και θα τις εφαρμόσει. Επίσης, σε ένα Ταύρο ταιριάζουν ανώτερες θέσεις: καταφέρνει πάντα να τα πάει καλά με τους υφισταμένους του, γιατί παρότι είναι αυστηρός, δεν είναι κυριαρχικός.

Οι Ταύροι προτιμούν να τους προσφέρει η δουλειά τους σταθερή πρόοδο και μακροχρόνια ασφάλεια. Τα ζώδιό τους έχει άμεση σχέση με το χρήμα –και οι Ταύροι είναι άσσοι στα οικονομικά. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί από αυτούς γίνονται τραπεζίτες ή οικονομολόγοι. Ο Ταύρος κάνει πάντα καλές επενδύσεις. Μια από τις πρώτες επενδύσεις ενός Ταύρου είναι ένα σπίτι δικό του, κατά προτίμηση με κήπο. Πολλοί Ταύροι ασχολούνται και επαγγελματικά με τον κατασκευαστικό τομέα, είτε σαν εργολάβοι οικοδομών, είτε σαν μεσίτες, αρχιτέκτονες ή διακοσμητές.

zwdia shmera

Το ζώδιο του Ταύρου

Το φάσμα των επαγγελμάτων, που είναι πιο πιθανό να έλξει έναν Ταύρο, περιλαμβάνει τις βιομηχανίες μόδας και ομορφιάς, καθώς και τις καλές τέχνες (πολλοί έχουν σημαντικό μουσικό ταλέντο και είναι σπάνιο να υπάρξει Ταύρος χωρίς ευαίσθητο μουσικό αισθητήριο –ένας Ταύρος ποτέ δεν θα λυπηθεί να πληρώσει για μια καλή παράσταση όπερας ή ένα κονσέρτο). Καθώς ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης, η γεωργία και η κηπουρική σίγουρα θα τον τραβάει. Λατρεύει την εξοχή και ξέρει να χαίρεται τις ομορφιές.

Η οικογενειακή ζωή σημαίνει πολλά για τους Ταύρους και της δίνουν μεγάλη σημασία. Δεν τα πάνε πάντα καλά με τους συγγενείς τους –αλλά στέκονται σταθερά δίπλα τους, όταν τους χρειαστούν. Βέβαια, αν έχετε ένα συγγενή Ταύρο, μην περιμένετε ότι τα πράγματα με αυτόν θα είναι εύκολα. Χρήματα θα σας δανείσει, αλλά μόνο όπως θα έκανε και για οποιονδήποτε άλλο, στα πλαίσια μιας σωστής επένδυσης. Ο Ταύρος μπορεί να συνδυάζει δεξιοτεχνικά το συναίσθημα με τη δουλειά, όσο βέβαια αυτά τα δύο μπορούν να βρίσκονται σε ισορροπία.

zwdia - love

Το ζώδιο του Ταύρου

Οι Ταύροι καταφέρνουν να δημιουργούν στο σπίτι τους μια άνετη και γοητευτική ατμόσφαιρα για τον εαυτό τους και την οικογένεια  τους. Δεν μπορούν να υπομείνουν την πολύ μοντέρνα επίπλωση. Ούτε το αυστηρό στυλ. Αν η επίπλωση είναι μοντέρνα, θα πρέπει να είναι επίσης, πολύ ευχάριστη. Οι Ταύροι προτιμούν γενικά, τα γερά ανθεκτικά έπιπλα, μιας και γεροί και δυνατοί είναι οι ίδιοι. Για να είμαστε όμως ειλικρινείς, πρέπει να πούμε ότι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο προτιμούν τα βαριά έπιπλα είναι διότι τους δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας, που τους αρέσει.

Στο σπίτι ενός Ταύρου θα βρείτε πολλά φυτά –αγαπά ιδιαίτερα τα λουλούδια. Ακόμα και όταν μένει στην καρδιά της πόλης, θα βρει τρόπο να ζει κοντά στη φύση: κοντά στην πολυκατοικία του, θα υπάρχει πλατεία ή πάρκο ή τουλάχιστον, κάποια δέντρα και φυτά. Αν και αυτό είναι αδύνατο, τότε σίγουρα, τα κάγκελα του μπαλκονιού του θα είναι βαμμένα πράσινα, στο χρώμα της φύσης.

taro-tarw

Ο λαιμός και οι λεμφαδένες του λαιμού είναι τα ευαίσθητα σημεία ενός Ταύρου. Είναι ένα πολύ γόνιμο ζώδιο, για αυτό οι γυναίκες  Ταύροι θα πρέπει να αισθάνονται τυχερές. Που στην εποχή μας υπάρχουν τόσο αποτελεσματικές αντισυλληπτικές μέθοδοι

Η φυσιογνωμία των ανθρώπων του ζωδίου αυτού, θυμίζει κάτι από τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης: μεγάλα, εκφραστικά μάτια και ωραίος, γεμάτος λαιμός.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy