Το ζώδιο του Καρκίνου και οι αγορές

Κοινοποίηση:

Οι Καρκίνοι είναι προσεκτικοί και οικονόμοι στις αγορές τους. Πετυχαίνουν τις καλύτερες τιμές αλλά προτιμούν ένα παραδοσιακό παλαιοπωλείο από ένα φωτεινό εξυπηρετικό σουπερμάρκετ ή ένα πολυκατάστημα. Πράγματι, τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου προτιμούν τα μικρά παραδοσιακά μαγαζιά και τις μπουτίκ, όπου η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι προσωπική, παρά τα μεγάλα μοντέρνα απρόσωπα καταστήματα.

Οι Καρκίνοι λατρεύουν τις αντίκες, είτε πρόκειται για έπιπλα, είτε για πίνακες και μπιμπελό, και πολλοί από αυτούς είναι γνωστοί για τους θησαυρούς που αγόρασαν σε τιμή ευκαιρίας. Στους Καρκίνους δεν αρέσουν τα μοντέρνα πράγματα, γιατί έχουν τη τάση να ζουν στο παρελθόν, ωστόσο, θα τους έκανε καλό να δοκιμάσουν, για αλλαγή κάτι καινούριο. Τους αρέσει επίσης να αγοράζουν τρόφιμα αλλά, αντίθετα με τους άλλους λάτρεις του φαγητού, τους Ταύρους, δεν είναι άνθρωποι της ρουτίνας. Ο είναι πολύ δημιουργικό και ρευστό ζώδιο για να του αρέσουν τα καθημερινά ψώνια και προτιμά να κάνει τις αγορές βασικών τροφίμων και άλλων αναγκαίων όσο πιο γρήγορα και ξεκούραστα γίνεται, όποτε είναι αναγκαίο.

Επειδή πολλοί Καρκίνοι αγαπούν τη κηπουρική, τους συναρπάζουν οι εξορμήσεις σε ανθοκομικά κέντρα –και τους βάζουν σε πειρασμούς.

zodia-zvdia-22

Μπορεί οι Καρκίνοι να μην απολαμβάνουν τα ψώνια στο σουπερμάρκετ αλλά τους αρέσει να πηγαίνουν σε ειδικά καταστήματα και να αγοράζουν σπάνια εδέσματα. Τους αρέσει επίσης να αγοράζουν μαγειρικές και όμορφα χρήσιμα εργαλεία για τη κουζίνα, σε παραδοσιακά σχέδια.