Το ζώδιο του Καρκίνου και η εμφάνιση

Κοινοποίηση:

Σωματικά έχουν την τάση να αντανακλούν τους κύκλους της Σελήνης. Από την μια, οι τύποι της «Νέας Σελήνης» έχουν λεπτά σώματα σαν καλαμιές, εξαιρετικά οστεώδη, με βαθουλωτά στομάχια που μιμούνται το κοίλωμα της Νέας Σελήνης. Το κεφάλι μπορεί να είναι δυσανάλογα μεγάλο και τα χέρια και τα πόδια πολύ μακριά σε σχέση με το σώμα. Στο άλλο άκρο βρίσκονται οι τύποι της «Πανσελήνου» που έχουν μια λαμπερή στρογγυλότητα. Ενώ το επάνω μέρος του σώματος είναι εύρωστο. Με τετράγωνους ώμους και στρογγυλό στομάχι, τα κατώτερα άκρα συγκριτικά μπορεί να φαίνεται ότι δεν έχουν αναπτυχθεί.

Τα μάτια τους καθρεφτίζουν τις φάσεις της Σελήνης και πολώνονται σε δύο τύπους. Όσοι έχουν «σεληνιακά» μάτια εκφράζουν τα ασταθή συναισθηματικά ρεύματα που είναι χαρακτηριστικά του ζωδίου, όσοι όμως έχουν μάτια «καβουριού» είναι πολύ περισσότερο κρυψίνοες και μερικές φορές μπορεί να έχουν ένα κακεντρεχές χιούμορ.

Η προσωπογραφία του Καρκίνου: το «σεληνιακό» πρόσωπο είναι στρογγυλό και καθαρό, με γεμάτα μάγουλα. Τα μάτια είναι μεγάλα και στρογγυλά, η μύτη σαρκώδης, το στόμα πλατύ και ακανόνιστα σχηματισμένο. Το πρόσωπο του «καβουριού» είναι ισχνό σαν σκελετός. Το κρανίο μεγάλο, το μέτωπο επισκιάζει το πρόσωπο και τα ζυγωματικά εξέχουν και είναι τοποθετημένα ψηλά. Τα μάτια είναι μικρά και πολύ μακριά το ένα από το άλλο Η κάτω σιαγόνα προεξέχει και το πιγούνι συχνά έχει τετράγωνο σχήμα.

zodia-zvdia-22

Λέγεται πως η διάθεση του Καρκίνου ανταποκρίνεται στις φάσεις της Σελήνης ακριβώς όπως και η παλίρροια. Σωματικά, αυτό φαίνεται στα πολύ εκφραστικά χαρακτηριστικά του Καρκίνου και στα υγρά. Ευαίσθητα μάτια του τα οποία καθρεφτίζουν πολύπλοκα που φαίνονται τα αποτραβιούνται και να φουσκώνουν σύμφωνα με τους ρυθμούς της Σελήνης.