Το ζώδιο του Σκορπιού και η συμβίωση

astrologia

Κοινοποίηση:

Για το Σκορπιό το σπίτι του είναι η φωλιά του. Ένα μέρος όπου μπορεί να αποσυρθεί μακριά από την αναταραχή του έξω κόσμου και να φορτίσει ξανά τις μπαταρίες του. Ο ιδιωτικός, προσωπικός χώρος του είναι απαραίτητος. Χρειάζεται ένα δωμάτιο αποκλειστικά δικό του όπου να μπορεί να χαλαρώσει. Δυστυχώς, τα πιο εξωστρεφή και ξένοιαστα μέλη ενός σπιτιού δεν εκτιμούν αυτή τη συνήθεια, ιδιαίτερα επειδή ο Σκορπιός χρειάζεται συχνά πολύ χρόνο για να ηρεμήσει και να συμμετάσχει στη παρέα. Η Σταθερή ιδιότητα αυτού του ζωδίου κάνει το Σκορπιό να επιμένει στις συνήθειές του δυσκολεύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

 

 

Οι αινιγματικοί Σκορπιοί γίνονται πολύ δύσκολοι συγκάτοικοι, αφού έχουν την τάση να μην αποκαλύπτουν τα συναισθήματά τους από φόβο μήπως γίνουν τρωτοί. Το κακό είναι πως αν ο Σκορπιός δε συζητήσει τα αισθήματα του, τότε τα προβλήματα που δημιουργούνται μπορούν να προκαλέσουν εκρηκτικούς καβγάδες. Επίσης, τα αποτελέσματα αυτών των δυσαρεσκειών κρατούν καιρό γιατί οι Σκορπιοί είναι άτομα που κρατάνε κακία και δεν ξέρουν να συγχωρούν –ούτε καν τους πολύ αγαπημένους τους. Αυτό που θα πρέπει να μάθουν τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι να εξομολογούνται τα συναισθήματά τους. Μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι πάντα της απόλυτης αρεσκείας τους, αλλά μακροπρόθεσμα αυτό θα τους βοηθήσει να δημιουργήσουν πιο αρμονικές σχέσεις με τους συγκατοίκους τους.

 

 

Ακόμα και στην παιδική ηλικία, οι Σκορπιοί είναι μοναχικά άτομα που ζουν σε ένα δικό τους κόσμο, προσιτό μόνο σε ελάχιστους εκλεκτούς. Οι άλλοι πρέπει να σέβονται αυτή την ανάγκη για μοναξιά που έχει αυτό το ζώδιο. Οι Σκορπιοί πρέπει να έχουν ένα καταφύγιο.

zodia-zvdia-22