Το ζώδιο του Ταύρου και η εμφάνιση

tavros-zwdia

Το ζώδιο του Ταύρου και η εμφάνιση

Πολύ λίγα υπάρχουν που να υπονοούν αδυναμία στο σώμα ενός κλασικού Ταύρου.

Είναι σώμα δυνατό, με καλές αναλογίες, συχνά παχύ, με δυνατούςώμους, στήθος και πλάτη. Οι ταύροι πέφτουν εύκολα θύματα της καλοζωίας.

Αυτό, μαζί με τον αργό μεταβολισμό τους, θα προσθέσει σίγουρα όγκο στη διάπλασή τους, αλλά υπάρχουν πολλοί που παραμένουν λεπτοί και εξακολουθούν να φαίνονται σωματικά δυνατοί.

zodia-zvdia-22

Το ζώδιο του Ταύρου και η εμφάνιση

Μερικοί τείνουν να είναι δυσκίνητοι και αργοκίνητοι. Άλλοι είναι ιδιαίτερα χαριτωμένοι στις κινήσεις τους, σε γενικές γραμμές, αποπνέουν μια καθησυχαστική γαλήνη. Η ικανότητά τους να κάνουν υπομονή φαίνεται να λάμπει μέσα από τα ζεστά, καθάρια μάτια τους και η συμπονετική τους έκφραση υπαινίσσεται αβρότητα. Η επιμονή των Ταύρων μπορεί να μετατραπεί σε πείσμα, χαρακτηριστικό που φαίνεται αν προσέξει κανείς το πιγούνι τους. Είναι σταθερά δυνατό και πλατύ και μερικές φορές πετάγεται προς τα έξω.

Ο άντρας Ταύρος περικλείει μέσα του όλη τη μυική αρρενωπότητα του ταύρου, από το χοντρό, κοντό λαιμό μέχρι τα δυνατά μπράτσα και τους μηρούς. Η γυναίκα Ταύρος είναι πιο κοντά στις καμπύλες και το σαγηνευτικό αισθησιασμό που συμβολίζεται από την Αφροδίτη.

xartomanteia

Το ζώδιο του Ταύρου και η εμφάνιση

Η προσωπογραφία του Ταύρου: γεμάτο πρόσωπο, με φαρδύ μέτωπο και πιγούνι που εξέχει, χαρακτηρίζει το ζώδιο. Τα μάτια είναι μεγάλα και το στόμα μπορεί να είναι πλατύ.

Υπάρχει ένας καθησυχαστικός αέρας σταθερότητας στην εμφάνιση του Ταύρου, ο οποίος είναι η απόδειξη της πίστης και ακλόνητης φύσης του. Ωστόσο, μερικές φορές η σταθερότητα αυτή μπορεί να μετατραπεί σε αδράνεια και φαίνεται, στο φυσικό πεδίο, από την τάση τους να παίρνουν κιλά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75