Το ζώδιο του Ταύρου και η συμβίωση

room

Κοινοποίηση:

ταύρος συμβιωση

Ταύρος Αυτό το σταθερό, γήινο ζώδιο έχει την ανάγκη να «ριζώνει» και αυτοί που ανήκουν σε αυτό ψάχνουν να βρουν άνεση και σταθερότητα στο σπιτικό τους.

Για εκείνους που υποστηρίζουν τις ίδιες αξίες με τους Ταύρους, αυτός ο τρόπος ζωής είναι ευεργετικός μιας και προσφέρει ένα ασφαλές σπιτικό και ένα κώδικα συμπεριφοράς ξεκάθαρο για όλους.

Αυτοί όμως που είναι πιο ευέλικτοι στον τρόπο ζωής τους μπορεί να βρουν τον Ταύρο πολύ σχολαστικό και άκαμπτο.

zodia-zvdia-22

ταύρος συμβιωση

Έχει την τάση να ακολουθεί κατά γράμμα τους κανόνες –που συνήθως τους βάζει ο ίδιος –και συχνά αντιτίθεται σε αλλαγές που αναστατώνουν τη ρουτίνα του. Για αυτό το λόγο, οι Ταύροι που δεν έχουν ή στενή σχέση μπορεί να είναι πιο ευτυχισμένοι όταν ζουν μόνοι.

Ο πράος χαρακτήρας του Ταύρου έχει την τάση να δημιουργεί μια ατμόσφαιρα γαλήνης και ηρεμίας στο σπίτι και αυτοί οι άνθρωποι συχνά χρησιμοποιούν τη ψυχραιμία τους για να απομακρύνουν τον κίνδυνο εκρηκτικών διαφωνιών ανάμεσα στα άλλα μέλη του σπιτιού.

zodia-zvdia-yy

ταύρος συμβιωση

Παρόλα αυτά δε είναι φρόνιμο να θεωρούμε σαν δεδομένη τη καλόβολη στάση αυτού του ζωδίου. Αν και φαίνεται να μη συγχύζεται από τις ταραχές, ο Ταύρος έχει τν ανθυγιεινή συνήθεια να κρατάει κακία για μικροπράγματα. Και όταν τελικά εκραγεί η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι μπορεί να γίνει αφόρητη για πολύ καιρό. Ο ταύρος ξεχνάει δυσκολότερα από κάθε άλλο ζώδιο και δυσκολεύεται να ξεπεράσει έναν καβγά.

Αν και στους Ταύρους αρέσει να δέχονται και να μοιράζονται το σπίτι τους με άλλους υπάρχουν στιγμές που αποζητούν έντονα τν απομόνωση. Οι συγκάτοικοι του Ταύρου θα πρέπει να το σεβαστούν αυτό και να αποφεύγουν να του κάνουν εκπλήξεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra