Το ζώδιο του Ταύρου και οι αγορές

Κοινοποίηση:

Οι Ταύροι αγαπούν τα ψώνια μόλο που δεν τους αρέσει να ταλαιπωρούνται στη πολυκοσμία. Απολαμβάνουν όμως το χάζεμα στις βιτρίνες και ακόμα περισσότερο τις αγορές. Συνήθως αρέσει στους Ταύρους να έχουν χρήματα και υλικά αγαθά και αν βάλουν κάτι στο μάτι, δύσκολα θα αντισταθούν στο πειρασμό να το αγοράσουν. Επίσης, η τους για αγορές δεν περιορίζεται μόνο σε είδη για τον εαυτό τους αλλά επεκτείνεται και σε δώρα για τα προσφιλή τους πρόσωπα. Οι Ταύροι δείχνουν τα αισθήματά τους με πρακτικό και προσγειωμένο τρόπο, δηλαδή με δώρα, και προτιμούν τις πορσελάνες, τα κοσμήματα, τους πίνακες και τα ακριβά διακοσμητικά.

Στους Ταύρους αρέσει να ψωνίζουν πράγματα που απευθύνονται στις αισθήσεις! Τους αρέσει επίσης να ψωνίζουν τρόφιμα και συχνά διαλέγουν κάτι ασυνήθιστο ή είδη που είναι εξαιρετικά καλά κομμάτια. Μόλο που επιζητούν τη καλύτερη ποιότητα –και την πληρώνουν πρόθυμα –είναι οικονόμοι και δεν αφήνουν τίποτα να πάει χαμένο.

Οι Ταύροι αγαπούν ό,τι έχει ωραία μυρωδιά, είτε πρόκειται για σαπούνια, είτε για μια ανθοδέσμη, είτε για μια δερμάτινη τσάντα. Ανταποκρίνονται επίσης στα χρώματα και τη σωματική επαφή. Για παράδειγμα, δύσκολα θα αντισταθούν σε ένα όμορφο, απαλό κασμιρένιο πουλόβερ με παστέλ χρώματα. Τους αρέσουν επίσης τα κομψά σχέδια είτε μοντέρνα είτε παραδοσιακά.

zodia-zvdia-22

Οι Ταύροι έχουν τη τάση να ακολουθούν ένα σταθερό πρόγραμμα στις αγορές τους. Τους αρέσει να ψωνίζουν από τα ίδια καταστήματα, την ίδια μέρα της εβδομάδας και συνήθως κάνουν ένα κατάλογο των βασικών αναγκών τους. Όταν τους βολέψει ένα κατάστημα, δύσκολα το αλλάζουν.