Το Ζώδιο του Τοξότη και η εμφάνιση

Ακριβώς όπως ο Κένταυρος, το σύμβολο αυτού του ζωδίου, οι Τοξότες συνδυάζουν τα υψηλότερα ιδανικά με μια απερίσκεπτη συμπεριφορά. Κατά κάποιο τρόπο αυτό περιγράφει τέλεια το φυσικό τους τύπο, γιατί ενώ η διάπλαση του Τοξότη έχει έναν αέρα αριστοκρατικό, ωστόσο μπορούν να γίνουν απρόσεκτοι στις κινήσεις τους.

 
Το σώμα έχει καλές αναλογίες, δυνατούς, πλατιούς ώμους, μακριά πλάτη, στενούς γοφούς και δυνατά πόδια. Αλλά η όρεξη που έχουν για τη ζωή συχνά συγκεντρώνεται σαν πάχος γύρω από τη μέση.

 
Η όψη του Τοξότη είναι ευχάριστη και τα καθαρά, εύθυμα χαρακτηριστικά μοιάζουν με ανοιχτό βιβλίο.
Αυτό είναι πολύ καλό γιατί οι Τοξότες είναι γνωστοί για την έλλειψη τακτ που τους διακρίνει. Ωστόσο, στα μάτια τους υπάρχει κάποιο ίχνος κακεντρέχειας.

zodia-zvdia-22

 
Φλογερός και ευθύς στη φυσική του συμπεριφορά, ο άντρας Τοξότης δείχνει σωματικά ρωμαλέος και είναι συχνά μυώδης ή παχύς. Μερικές φορές  μπορεί να εμφανίζεται ατημέλητος και με κυρτό σώμα. Η γυναίκα Τοξότης είναι μικροκαμωμένη, με καλές αναλογίες και έχει μια αέρινη ανησυχία.

 
Η προσωπογραφία του Τοξότη: Μακρύ, οβάλ πρόσωπο με ψηλό φαρδύ μέτωπο είναι τα χαρακτηριστικά του Τοξότη. Τα ζωντανά, ευγενικά μάτια έχουν σχήμα αμυγδαλωτό. Το στόμα είναι πλούσιο και χαμογελαστό.

 
Μια λαχτάρα για τη ζωή φαίνεται να διαπερνά την παρουσία του Τοξότη και υπάρχει πάντα κάτι σε αυτό το ζώδιο που είναι μεγάλο και θορυβώδες. Αν δεν είναι η φυσική του εμφάνιση, η σωματική τους διάπλαση, ή τα αστεία τους, τότε είναι πολύ πιθανό να είναι το στόμα τους, γιατί οι Τοξότες είναι γνωστοί για τις γκάφες τους.