Το ζώδιο του Τοξότη και οι αγορές

ζωδια-τοξοτης-zwdia-ωροσκοπιο

Οι Τοξότες ξεκινούν για ψώνια με τη πεποίθηση ότι θα βρουν μια καλή ευκαιρία ή θα τους συμβεί κάτι ενδιαφέρον και συναρπαστικό και παραδόξως δεν πέφτουν συνήθως έξω! Οι αισιόδοξοι και κοινωνικοί Τοξότες έχουν αυτό το κάτι που φαίνεται να προσελκύει την εύνοια της τύχης. Επίσης τους διακρίνει μία σχεδόν τηλεπαθητική ικανότητα να βρίσκουν αυτό που θέλουν. Θα μπορούσε, λοιπόν, να συμβουλέψει κανείς τους Τοξότες να εμπιστεύονται και να ακολουθούν το ένστικτό τους γιατί είναι ένα είδος  έκτης αίσθησης.

 

 

Στους Τοξότες δεν αρέσουν οι αγορές ρουτίνας, είτε πρόκειται για ρούχα, είτε για τρόφιμα, είτε για είδη νοικοκυριού ή γραφείου. Προτιμούν το αυθόρμητο: «Πάμε για ψώνια σήμερα;» ή την απόλαυση των αγορών σε εξωτικά παζάρια όταν κάνουν τις διακοπές τους. Έχουν την τάση να πιάνουν τη κουβέντα με τους εμπόρους σε σπαστά αγγλικά και απολαμβάνουν το παζάρι. Κάνουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να πετύχουν καλύτερη τιμή –και ύστερα αφηγούνται στους φίλους τους την ιστορία, όταν τους δείχνουν τα ψώνια τους.

 

 

Οι Τοξότες δεν είναι μεθοδικοί αγοραστές. Δεν ετοιμάζουν συνήθως κατάλογο με τα ψώνια τους αλλά, ακόμα και αν το φτιάξουν, θα τον έχουν χάσει πριν φτάσουν στα μαγαζιά. Τους αρέσει να παζαρεύουν τη τιμή και είναι έτοιμοι να αφιερώσουν σε αυτή τη προσπάθεια πολλές ώρες.

zodia-zvdia-22

 

 

Οι Τοξότες λατρεύουν τις υπαίθριες αγορές, αφενός γιατί τους αρέσει να ψωνίζουν στο ύπαιθρο και αφετέρου γιατί πιστεύουν ότι βρίσκουν καλύτερες τιμές. Τους αρέσουν επίσης τα βιβλιοπωλεία και τα καταστήματα ειδών κάμπινγκ και εξοχής.